09 / 05 / 2024

Yooistanbul kim yapıyor

Yooistanbul kim yapıyor

Yooistanbul Ortaköy projesinde daireler Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek. Yooistanbul Ortaköy projesi 116 rezidans daireden meydana geliyor...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Yooistanbul Say Yapı teslim tarihi!

Yooistanbul Say Yapı teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirtiliyor. Yooistanbul projesinde 116 daire yer alıyor...

Ankara'daki parklara tarihi Ankara evleri yapıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendi atölyelerinde üretilen malzemelerle, özgün mimariye bağlı kalarak, parklara tarihi Ankara evleri yapıyor. Peki tarihi Ankara evleri hangi parklara yapılacak?

Afyon Mahallem Spor Yapıyor Projesi'nin ilk etabı hayata geçiriliyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, Mahallem Spor Yapıyor projesinin ilk etabını Akarçay kenarında hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Silopi'de yeni imar çalışması yapıyor!

Kalkınma Bakanı Yılmaz: "Hükümet terör olaylarının yaşandığı bölgelere büyük yatırımlar yapıyor. Daha iyi daha yaşanılabilir bir Silopi ve Şırnak'ı el birliği ile oluşturacağız" dedi.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

UNICERA ‘Hayata Dair’ seramik sergisine ev sahipliği yapıyor!

TİMDER ve TSF’nin işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı sanatçı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu’nun ‘Hayata Dair’ adlı seramik sergisine ev sahipliği yapıyor.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Avcı Architects, Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor!

Mimari ve iç mimari projelerle birlikte sergileme ve sahne tasarımını da içeren geniş bir skalada projeler üreten Avcı Architects, dünyaca ünlü mimari tasarım ve proje geliştirme şirketi Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

TİKA Arakan'da 7 ilçeye bambu konut yapıyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Güneydoğu Asya'daki Mynmar'a bağlı Arakan'da AFAD, Myanmar Büyükelçiliği ve Arakan Yerel Hükümeti işbirliğiyle 7 ilçeye bambu türü kalıcı konutlar yapıyor.

Yooistanbul kim yapıyor Haberi

Yooistanbul kim yapıyor


Say Yapı tarafından hayata geçirilen Yooistanbul projesi İstanbul Ortaköy'de yer alıyor. 22 bin metrekare alanda inşa edilen Yooistanbul Ortaköy projesi 116 rezidans daireden oluşuyor.


Yooistanbul Ortaköy projesi ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck tarafından tasarlandı. Yooistanbul Evleri Ortaköy projesi 5,5 katlı 11 blok halinde yükseliyor.



Yooistanbul Ortaköy konut fiyatları!


Yooistanbul Ortaköy'de metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Icon Penthouse ve Master One Level gibi özel dairelerin yer aldığı Yooistanbul'da 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.


Nisan 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan Yooistanbul Ortaköy projesinde çocuk oyun alanları, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut.



Adres: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul


Tel: 444 17 13

Web: http://www.yooistanbul.com/

Gülcihan...