03 / 05 / 2024

yörsan satılıyor

yörsan satılıyor

Türkiye'nin en büyük süt ürünleri firmalarından 49 yıllık Yörsan, Dubaili Abraaj Capital'e satılıyor. Yörsan'ın yüzde 80 hissesinin yabancı fona devri için Rekabet Kurulu'na başvuru yapıldı....

Milli Emlak satış: 4 ildeki 44 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak satış ihaleleri açıklandı. Buna göre, 4 ilde yer alan 44 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. İşte ayrıntılar...

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Beko CM 10120 B Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi 12 bin 819 TL! En ucuza nerede satılıyor?

Beko 1200 devir çamaşır makinesi 10 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla çamaşır yıkayabiliyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

En trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi

Küpeden, kolyeye, bileklikten yüzüğe kadar en trend takılar Lal Pırlanta'da yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

yörsan satılıyor Haberi

yörsan satılıyor

Türkiye gıda sektöründe hareketli günler yaşanıyor. İki gün önce Namet Gıda'ya ABD'li Investcorp'un ortak olmasının ve OYAK'ın Tukaş Salça'yı satacağını açıklamasının ardından şimdi de Yörsan'dan bir satış haberi geldi. Buna göre Yörsan'ın yüzde 80 hissesi, Dubali fon Abraaj Gurubu'nun kontrolü altındaki bir şirket olan Dairy Fresh tarafından devralınacak. Rekabet Kurulu'ndaki duyuruya göre hisse devri Yörsan Gıda Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Yörükler Dış Ticaret A.Ş., Yörükler Gıda Mamülleri İthalat İhracat San. ve Tic. A.Ş. ve Yörsan Gıda ve Süt Ürünleri Paz. Tic. A.Ş. şirketlerini kapsıyor. Devralma işlemi Rekabet Kurulu'nun onayının ardından kesinlik kazanacak.

PEYNİR VE YOĞURT DEVİ

Türkiye'de süt ürünleri pazarının en önemli markalarından olan Yörsan, en büyük sanayi kuruluşları listesinde de 233'üncü sırada bulunuyor. Özellikle peynir ve yoğurt üretiminde öne...