05 / 05 / 2024

Yousef Almasalma

Yousef Almasalma

Caidur Turizm Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Amin Abdul Salam, Yousef Almasalma, Hasan Alghothani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Ebrahım Yousef tarafından kuruldu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Alı Abdo Yousef tarafından kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İ. İzo ve Yousef Hamdoun ortaklığında kuruldu.

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi Ataköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamad Ebrahım Yousefı ve Sanaz Gashtasbızadeh tarafından kuruldu.

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  Hammam Yousef A Abughanım tarafından kuruldu.

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Karkhaneh Yousefı ve  Behnam Sheıbanı Karkhaneh tarafından kuruldu.

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aıcha Bechır ve Danıa El Bakrı ortaklığında kuruldu.

Yousef Almasalma Haberi

Yousef Almasalma

Caidur Turizm Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Amin Abdul Salam, Yousef Almasalma, Hasan Alghothani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Caidur Turizm Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz,...