25 / 07 / 2024

yozgat ev çatıları onarılıyor

yozgat ev çatıları onarılıyor

Yozgat’ta çatıların bakım, onarımlarına hız verildi. Çatı aktarma, çatı izolasyon, çatı oluk, yağmur oluğu, çatı su olukları, balkon kapama, çatı izolasyon gibi çalışmalar Ağustos ayından başlayıp, Kasım ayına kadar sürdürülüyor.

Ev satışları düştü, arsa ve arazi satışları rekor kırdı!

Ev sahibi olmak giderek daha da zorlaşırken, 2023’ün ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışları 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamına ulaştı.

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Ev satışlarında artık açık artırma başladı! Bu sayede fiyatlar yükseliyor

Ev satışlarında açılan bu yeni dönem kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Bu haberin konut satışında 'açık artırma' dönemi olduğu söylendi! Ev sahiplerinin bu teklif taktiği fiyatları çok daha fazla seviyelere yükseltti... 

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Prefabrik ev meraklılarının dikkatine! 80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte prefabrik ev fiyatları!

Prefabrik ev meraklıları özellikle metrekareden metrekareye değişen fiyatları öğrenmek istiyor. Peki 80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar!

Konut ve işyerleri çatılarına sigorta yapılır mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında, rüzgar nedeniyle uçan evlerinin çatılarının sigortalanıp sigortalanmadığını kaleme aldı.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Ev sahibi ve kiracıların hakları neler?

Sonbahar aylarına yaklaşıldıkça ev kiralamak isteyenler de arttı. Okulların yüz yüze eğitime geçiş yapacağının açıklanması ve üniversitelerin de yakında açılacak olması da kiralık ev arayışlarının artmasına neden oldu. Peki mülk sahibinin ve kiracının hakları neler? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de prefabrik ev satışları patladı!

Hükümet tarafından verilen prefabrik ev desteğine başvurmak isteyen vatandaşlar başvuru merak ediyor. Hükümet prefabrik ev yapana 40 bin TL'lik yardım sunuyor. Peki başvuru şartları neler?

Çanakkale Gökçeada'da arazi ve ev satışları patladı! 

Turizmin önemli merkezlerinden biri olan Çanakkale'de bulunan Gökçeada'ya koronavirüs vakalarının az olması nedeniyse ilgi arttı. Adada arazi ve ev satışları arttı. 

Bahçeli ev arayışları yüzde 30 arttı!

Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar büyük şehirlerde bahçeli ev arayışına girdi. Talebin artması nedeniyle İstanbul'da bahçeli ev arayışı yüzde 40 arttı.

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Konut kredisinde olağanüstü avantaj sunan koşullar sona erince ipotekli satışlar yavaşladı. Peki yaz aylarında hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

yozgat ev çatıları onarılıyor Haberi

yozgat ev çatıları onarılıyor

Kış soğuklarının ve yağışlarının oldukça çetin geçtiği Yozgat’ta çatıların bakım, onarımlarına hız verildi. Çatı aktarma, çatı izolasyon, çatı oluk, yağmur oluğu, çatı su olukları, balkon kapama, çatı izolasyon gibi çalışmalar Ağustos ayından başlayıp, Kasım ayına kadar sürdürülüyor. Yalıtım, ekolojik denge, hava kirliliğinin önlenmesi, enerji tasarrufu ve sağlıklı mekanların oluşturulması açısından çatıların yıllık kış öncesi bakımlarının önemine dikkat çekilerek, ”Bir evin çatısı yalıtım işlevini yerine getiremeyecek hale geldiyse, çatı örtüsünde bazı hatalar mevcutsa, yapıyı oluşturan diğer yapı elemanlarında da ciddi fonksiyonel bozukluklar meydana gelebilir. Çatıların yağmurlar gelmeden tamir ve tadilat ettirilerek, yakıt tasarrufundan faydalanılması gerekir” uyarısı yapıldı.


Sorgun...