30 / 06 / 2024

yozgat futbol tesisi

yozgat futbol tesisi

Yozgat'ta Belediye tarafından Futbol Federasyonu'nun desteği ile Karatepe Mahallesi'nde kapatılan Kirazlı Dere yatağının üzerine yapılan, 2011 yılının Temmuz ayında TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı törenle açılı

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Sakarya Hakem ve Gözlemciler Tesisi açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne verilecek olan Hakem ve Gözlemciler Tesisi hizmete açıldı.

Karşıyaka Efsaneleri Futbol Tesisi tamamlandı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi'nin Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa ettiği 2000 kişilik futbol sahasında sona gelindi. Tesisin Mayıs ayında açılması planlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir'den Kumcağız’a futbol sahası!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine de futbol sahası yapıyor.

Yozgat Kadışehri’ne spor tesisi geliyor!

KADIŞEHRİ ilçesinde, spor tesisi açığının kapatılabilmesi için Kaymakamlık tarafından hazırlanan ‘Köyden kente her yerde spor’ adlı proje mali destek alabilmek amacıya Orta Anadolu Ajansı’na sunuldu.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Yozgat Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Yozgat Sorgun'da bulunanSarıhamzalı Göleti Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 31 Mart günü saat 14:00'da yapılacak.

Guangzhou Evergrande Kulübü futbol tesisi ile dikkat çekiyor!

Çin’in en büyük kulübü Guangzhou Evergrande sadece yeşil sahadaki başarılarıyla değil tesisleriyle de dikkat çekiyor. Bu devasa tesisin içinde Pele, Bobby Moore ve Socrates gibi efsanelerin heykelleri bulunuyor.

Fenerbahçe Gebze futbol tesisi 5 yılda tamamlanacak!

Fenerbahçe Kulübü, Gebze'nin Denizli Köyü'nde 220 dönüm arazi üzerine dünya standartlarında bir spor tesisi inşa edecek. Projenin 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kandıra Kumcağız'da futbol sahası ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak.

yozgat futbol tesisi Haberi

yozgat futbol tesisi

Yozgat kent merkezinin bir dönem şebeke suyu ihtiyacının karşılandığı, şimdi ise sadece ihtiyaç duyulduğunda şebekeye verilen Kirazlı Göleti'nin devamında bulunan ve üzeri kapatılan dere yatağında yapılaşmaya yıllardır izin verilmiyordu. Yozgat Belediyesi, Hazine'ye ait alanı değerlendirmek üzere bölgede spor tesislerinin kurulmasına karar verdi. Önce aynı bölgede mini basket, voleybol ve futbol sahası tesisleri kuruldu. 2011 yılında ise Yozgat Belediyesi, Futbol Federasyonu'ndan proje karşılığında aldığı mali destekle bölgede sentetik çim zeminli futbol sahası ve sosyal tesislerini tamamladı.


Tesisin açılışını, 2011 yılının Temmuz ayında Yozgat'a gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ birlikte yaptı.


200 seyirci kapasiteli portatif tribünlü, amatör futbol müsabakalarının oynanmasına da elverişli futbol sahası alanı, 2 yıllık bir aradan sonra yıkılıp, İmam Hatip Kompleksi binalarının yapılması için yüklenici...