03 / 05 / 2024

yozgat hastane projeleri

yozgat hastane projeleri

“Devlet Hastaneleri”, “Halk Sağlığı”, “Aile Sağlığı” ve “Toplum Sağlığı” Merkezleri ile Yozgat büyük bir sağlık kompleksine dönüşecek. Türkiye’nin temeli atılan ilk şehir hastanesi inşaatının Yozgat’ta tamamlanmak üzere.

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat’ın yarım kalan inşaat projeleri TBMM'de!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın yarım kalan inşaat projelerini TBMM gündemine taşıdı.

Yozgat Bozok Hastanesi yıkılacak mı?

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete açılması atıl vaziyette kalan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin akıbeti merak konusu oldu. Hastane binasının yıkılıp, yenisinin yapılması bekleniyor.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Yozgat Şehir Hastanesi açıldı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi ile birlikte görevliler gelen hasta ve yakınlarını hastane girişinde karşılayarak şeker ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaparak, "14 yıllık hayalimdi" demişti.

yozgat hastane projeleri Haberi

yozgat hastane projeleri

ozgat İl Sağlık Müdür Dr. Fatih Şahin, 2013 yılından bu tarafa görevde olduğunu belirterek, o günden bu güne il merkezi, ilçe ve köylerde ciddi sağlık yatırımlarının planlanarak hayata geçtiğini söyledi. Sağlıkta değişim ve dönüşüm programından Yozgat’ın fazlasıyla istifade  ettiğini söyleyen Şahin, Gazetemiz Yazıişleri  Müdürü Tarık Yılmaz’a, Yozgat’ın sağlık karnesini çıkardı. 


475 YATAKLI DEV BİR KOMPLEKS


Türkiye’nin temeli atılan ilk şehir hastanesi inşaatının Yozgat’ta tamamlanmak üzere olduğunu belirten Şahin;  “2013 yılının başında göreve başladım. Yozgat Devlet Hastanesi 475 yataklı, inşaatı neredeyse bitmek üzere ki, Ekim ayında inşaatı tamamlanacak” dedi. 


49 ÜNİT  KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ


Şahin, Yozgat merkezde 40 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 6 Nisan’da ihalesini  yapılarak yer  tahsisinin gerçekleştiğini söyledi.  Rehabilitasyon ve Bakım  Merkezi’nin önünde bulunan alanda  4...