27 / 04 / 2024

Yozgat Havalimanı projesi

Yozgat Havalimanı projesi

Yozgat halkına havalimanı müjdesi veren Başbakan Binali Yıldırım, projenin inşaatına bu yıl başlanacağını açıkladı.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

TOKİ Yozgat projesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. Projede 304 konut yer alıyor.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi çalışmaları dahilinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yerleşkesindeki binalar yıkılıyor.

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!

Sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği projesi, 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafesindeki merkezi konumuyla yatırımcıların radarına girdi.

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi TBMM gündeminde!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat Havalimanı 2022'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi açılış ve temel atma törenine gitti. Törende konuşan Oktay, "Tamamlandığında yıllık 2 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak Yozgat Havalimanı'nı Ekim 2022de hizmete açmış olacağız" dedi...

Yozgat Havalimanı projesi Haberi

Yozgat Havalimanı projesi

Yozgat Şehir Hastanesi'nin resmi açılışını yapan Başbakan Yıldırım, "Sağlıkta dönüşümü yapan ülke Türkiye'dir. Bugün dünyada birçok ülke, Türkiye'deki sağlık hizmetlerine imreniyor" dedi.  


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '14 yıllık hayalim' dediği şehir hastaneleri projesinde bir resmi açılış daha yapıldı. Ocakta hasta kabulüne başlayan Yozgat Şehir Hastanesi'nin resmi açılışını dün Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirdi. Yıldırım, "Sağlıkta dönüşümü gerçekleştiren ülke Türkiye'dir. Bugün dünyada birçok ülke, Türkiye'deki sağlık hizmetlerine imreniyor" dedi. Tüm vatandaşların en kaliteli sağlık hizmetini hak ettiğini vurgulayan Yıldırım, "İlk biten şehir hastanesi Yozgat ama açılışı üçüncü olarak yapılıyor, çünkü vakit bulamadık" dedi. 


Kıskan avrupa!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin 18 ay gibi kısa sürede tamamlandığına dikkati çeken Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti: "Avrupa'da yok. Avrupa kıskan. Niye hırçınlaşıyorlar? Çünkü Türkiye, dünyanın en büyük havalimanını,...