06 / 05 / 2024

Yozgat OSB firmaları

Yozgat OSB firmaları

1993 yılında kurulan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları bekliyor. 96 parselden oluşan OSB'nin yarısı hala boş.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Yozgat'ta inşa edilecek OSB için 38 milyon TL kaynak!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Yozgat OSB yatırımcıları bekliyor!

1993 yılında kurulan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları bekliyor. 96 parselden oluşan OSB'nin yarısı hala boş.

Yatırımcılar OSB sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Üretim alanında faaliyet gösteren firmalar fabrika yatırımı için OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini bekliyor. MFK Makine yatırım için sıraya girdi.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Yozgat OSB'de icradan 4.96 milyon TL'ye satılık fabrika!

Yozgat İcra Dairesi, Yozgat Yerköy'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı satışa çıkardı. 9 bin 998 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 4 milyon 900 bin 500 TL olarak belirlendi.

Yozgat OSB firmaları Haberi

Yozgat OSB firmaları

Toplam 150 hektar alanda yer alan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları bekliyor. OSB'de, 702 bin 422 metrekare sanayi, 67 bin 323 metrekare eğitim, 202 bin 793 metrekare sosyal teknik, 517 bin 120 metrekare de yeşil alan bulunuyor. 


9 tekstilkonfeksiyon, 4 plastik, 3 inşat, 8 metal, 3 makine, 2 gıda ve paketleme ile birlikte sağlık, tarım, mermergranit sanayi tesisleri olmak üzere toplam 32 firmadan oluşan OSB'nin yarısı boş kaldı.


2 bin kişinin çalıştığı OSB istihdam deposu olarak nitelendiriliyor. Yozgat'ta Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat maliyetleri ile yatırım riskinin diğer illere göre daha düşük olduğu, bunun da yatırımcı açısından önemli olduğu vurgulanarak, yatırımcılar yatırım yapmak üzere Yozgat'a davet edildi. 



Doğan...