11 / 05 / 2024

yozgat valilik binasının yapımı

yozgat valilik binasının yapımı

Yozgat’ta geçen yıl yapımına başlanılan, Osmanlı-Selçuklu mimari tarzındaki hükümet konağı binasının inşaatı hızla devam ediyor. Vali Yazıcı, bina inşaatının devam ettiğini, yüklenici firmanın binayı zamanından önce teslim edebileceğini kaydetti.

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi mecliste!

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat Valiliği, İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı!

Yozgat Valiliği 700 kilometre uzaklıkta yer alan İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Karabük Valilik binası inşaatında sona gelindi!

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

Yozgat Menekşe Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yozgat belediyesi, inşaatı süren ve 14 kurumu aynı çatı altında toplayan yeni valilik binası önünde bulunan Menekşe Evleri'ni kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşturacak.

Kocaeli'de eski valilik binası alanı otoparka dönüştürüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binası alanının zemini düzeltip otopark olarak hizmete sundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı.

Kocaeli eski valilik binası alanı otopark oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı. Altı otopark üstü meydan olacak şekilde planlanan alan projenin uygulama süreci başlayıncaya kadar otopark olarak hizmet verecek.

Kocaeli eski valilik binası alanı otopark oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı. Altı otopark üstü meydan olacak şekilde planlanan alan proje uygulama sürecine kadar otopark olarak hizmet verecek.

Bitlis valilik binasında sona gelindi!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bitme aşamasında olan valilik binasını inceledi. Bina hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Çınar, binada değişmesi gereken yerler için talimat verdi.

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı son aşamada!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali Çınar, binada sadece valiliğin olmayacağı birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

Kocaeli eski valilik binası yıkım çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, eski valilik binasının yıkım çalışmalarını inceledi. Taşıma işlemleri de en geç 10 gün içerisinde tamamlanacak.

Kocaeli eski valilik binası yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasının yıkım çalışmalarını tamamladı. Tamamlanan yıkım işlemleri neticesinde oluşan inşaat yıkıntı atıklarının düzenli depolama alanlarına taşınması sonucu bitecek olan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli eski valilik binasının yıkımı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, eski valilik binasının yıkım çalışmalarını inceledi. Çalışmalarını yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, yıkım hakkında bilgi aldı.

yozgat valilik binasının yapımı Haberi

yozgat valilik binasının yapımı

Yozgat’ta eski Karayolları Şube Binası’nın bulunduğu 40 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan bina, 6 bin 250 metrekare kapalı alana sahip olacak. 120 oda, 5 asansör, konferans salonu, yemekhane, kapalı ve açık otoparklı bölümlerinin de bulunduğu bina yaklaşık 47 milyon lirayla mal edilecek. Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, valiliğin yeni binasına taşınmasıyla, merkezdeki yoğunluğun kent geneline dağıtılmış olacağını, 14 müdürlüğün de aynı binada toplanacağını belirtti. Vali Yazıcı, bina inşaatının devam ettiğini, yüklenici firmanın binayı zamanından önce teslim edebileceğini...