05 / 05 / 2024

Ytong kapasite arttırıyor

Ytong kapasite arttırıyor

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Kira tespit davaları son 1 yılda yüzde 30 arttı! Süreç ise 3-4 yıl sürüyor!

Konut kira fiyatlarındaki fahiş artış ev sahibi ile kiracıları karşı karşıya getiriyor. Anlaşmazlıkların çoğu mahkemede son bulurken davalar ise en az 3-4 yıl sürüyor. Peki kira tespit davalarında süreç nasıl işliyor? İşte detaylar...

Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor!

Yeni nesil yapı malzemeleri üzerine çalışmalar yapan Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor. Persan Yapı Türkiye Satış Müdürü Ulaş Öztürk, “Yenilikçi ürünlerle ihracatımızı da arttırıyoruz. Üretimimizin yüzde 50’sini 9 ülkeye ihraç ediyoruz” diye konuştu.

Kağıthane'de dönüşüm kapsamında 3 bin inşaat sürüyor!

Revize edilen planları ve ulaşım yatırımları ile Kağıthane'nin cazibesi arttı. Bölgede 3 bin inşaat sürüyor. 110 bin birim de dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilendi.

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla artırıyor!

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla arttırıyor. En son İzmit ve Malatya’da şube açan Fuzulev, Denizli ve Antalyayla şubeleşmeye devam edecek. Türkiye’yi ev sahibi yapmayı planlayan Fuzulev yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak.

Konut kredisi faizlerinin yükselmesi kiraları artırıyor!

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi’nin (TKFE) yıllık bazda yüzde 8 oranında arttı. Bu artış kiraların da yükselmesine neden oldu. Sektör temsilcileri artışın nedeni olarak faizlerdeki yükselişle beraber tüketicinin konut almaktan kaçınması olarak görüyor.

İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor!

WIN fuarında yeniliklerini sergilemeye hazırlanan Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, "İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

Akıllı evler hayatı kolaylaştırıyor!

Son yıllarda rağbetin arttığı akıllı evlerde, bütün donanımların bir arada tek merkezden kontrol edilmesi kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlıyor. Son yıllarda rağbetin arttığı akıllı evler birçok özelliği ile hayatı kolaylaştırıyor.

İmara kapalı alanlar Adana'daki ev fiyatlarını arttırıyor!

Son yıllarda Adana'da satılık ve kiralık ev fiyatları aşırı derecede arttı. Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, bu artışın imara kapalı alanlardan kaynaklandığını söyledi.

Müteahhitlerin rekabeti konutta kaliteyi artırıyor!

İstanbul - Ankara gibi konut projelerinin yoğun olduğu bölgelerde müteahhit firmalar arasındaki rekabet hem kaliteyi arttırıyor hem de fiyatların yükselmesini engelliyor.

Kentsel dönüşümde belediyeler bilincini artırıyor!

Belediyeler dönüşüm bilincini arttırıyor.Bursa'nın belediye başkanlarına kentsel dönüşümde nasıl bir yol izlediklerini sorduk işte belediye başkanlarının kentsel dönüşümde izledikleri yollar...

Cadde üzerinde bulunan mağazalar projelerin değerini arttıyor!

Allora Beytepe projesini hayata geçiren MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm "Yalnızca konutların değil iş merkezlerinin de yer aldığı cadde üzerindeki mağazalar, projenin ve bulundukları bölgelerin değerini arttırıyor.''

Yatırımcıların kısa vadeleri amortisman sürelerini arttırıyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun. konut yatırımcılarının kısa vadede al - sat tercih etmelerinin amortisman sürelerini arttırdığını vurguluyor.

API GRUOP'ın yeni markası yurtiçi pazarındaki ağırlığını arttıyor!

Türkiye'de villa kiralama alanında faaliyet gösteren API GRUOP'un yeni markası Villaburada.com, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor.

Ytong kapasite arttırıyor Haberi

Ytong kapasite arttırıyor


Ciroda yüzde 15 büyüme hedefi 2013 yılını yüzde 13 büyüme ile kapattıklarını ifade eden Hinginar, 2014 yılı için yüzde 15'lik bir artış hedeflediklerini söyledi. Ar-Ge çalışmaları ve yeni ürünleri ile sektöre yön verdiklerinin altım çizen Hinginar, şu bilgüeri aktardı: "Dünyada ve Türkiye'de sadece Ytong tarafından üretilen tamamen mineral esaslı, çevre dostu ve yanmaz yalıtım malzemesi Ytong Isı Yalıtım Plağı'nı buna en iyi örnek olarak gösterebiliriz. Bir inovasyon ürünü olarak yalıtım sektörüne sunduğumuz yalıtım plağı ideal yalıtım şartlarını sağlaması nedeniyle büyük ilgi görüyor. Sürdürülebilir yapılaşma, enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda tüm beklentilere yanıt verebilen Ytong Isı Yalıtım Plağı'nın üretim kapasitesi Çatalca yatırımı ile beşe katlanacak. Bu kapasiteyle yapılarda, yılda bir milyon metrekare mantolamaya alternatif yanmaz bir ısı yalıtım...