16 / 05 / 2024

Yücel Bölgili

Yücel Bölgili

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Bölgili tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 'da Ümraniye' de kuruldu.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Yücel Park fiyat!

Yücel Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari ünite bulunuyor.

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Yücel Park kampanyalı ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de hayata geçirilen Yücel Park'ta lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Yücel Park fiyat listesi 2018!

Yücel Park fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 5 peşinat imkanı sağlanan proje 825 konut ve 17 ticari alandan meydana geliyor.

Yücel Park ev fiyatları!

21 dönümlük alan üzerinde Kartal Cevizli bölgesinde Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Yücel Park projesi denize  900 metre mesafede inşa ediliyor. 

Kartal Yücel Park'ta 16 bin 170 TL peşinatla!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Yücel Park Evleri'nde 16 bin 170 TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün..

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park satılık daire fiyatları!

Denize 900 metre mesafede konumlandırılan  Kartal Yücel Park Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Yücel Bölgili Haberi

Yücel Bölgili

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Bölgili tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye'de kuruldu.


Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK  -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  İNŞAAT   -İnşaat taahhüt...