02 / 05 / 2024

Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenileme çalışmaları

Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenileme çalışmaları

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Kocaeli İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki sosyal faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilmesi için çok amaçlı kültür merkezler hayata geçiriyor. Bu kapsamda inşa edilen İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor

Kültür varlıkları ihale yönetmeliğinde değişiklik!

Kültür varlıkları ihale yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 18 Kasım 2016 tarihinde 29892 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan düzenlemeler..

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezi 2 yılda tamamlanacak!

SAMSUN 19Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, ilçenin Ballıca mahallesinde 6 bin metrekare alana Kültür Merkezi inşa edileceğini belirterek "2 yıl içerisinde projenin bitirilmesi planlanıyor "dedi.

Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenileme çalışmaları Haberi

Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenileme çalışmaları


İlçeye yeni kültür merkezleri kazandırmaya devam eden Bayrampaşa Belediyesi, bir yandan da mevcut kültür salonlarını yeniliyor. Yenileme programı kapsamında, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu İşletme ve İştirak Müdürlüğü tarafından  baştan sona yenilenerek, modern bir görünüme kavuşturuldu. Yenileme çalışması çerçevesinde, salondaki tüm koltuklar değiştirilirken sahne, zemin ve fuaye alanı da yeniden dizayn edildi. Ses sistemi de yenilenen salonun lavabo ve tuvaletlerinde de tadilat yapıldı.


‘ÇOCUKLARIN EN EĞLENDİĞİ SALON’

Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda, başta Bayrampaşa Belediyesi olmak üzere, birçok kamu kurum ve kuruluşunun etkinlikleri düzenleniyor. Özellikle hafta sonları Bayrampaşa Belediyesi’nin burada sahnelediği çocuk tiyatroları büyük beğeniyle takip ediliyor.



Bayrampaşa...