06 / 05 / 2024

Yücel Yücel açıklamaları

Yücel Yücel açıklamaları

26 Kasım 1968'de Laleli'de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırla 4 Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye'nin her noktasında donanımlı eğitim olanakları sunuyor.

Büyük Marmara depremi kuzey yerine güneyde olabilir! Deprem uzmanından yürekleri ağıza getiren açıklama!

CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yürekleri ağıza getiren bir açıklamada bulundu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

KKM’de parası olanlar dikkat! Bakan Şimşek’ten kur korumalı mevduata ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama!

Dünya Bankası ve IMF’nin yıllık toplantılarına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Şimşek, kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini ifade etti.

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

Yıl sonunda doların kaç lira olacağı belli oldu! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer yürekleri ağızlara getirdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın için yeni tahminlerde bulunurken, "Dolar yılı 25  - 30 lira seviyelerinde tamamlanır ise öpüp başınıza koyun" açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan şaştı kaldı! Altın Kahini ne dedi?

Altın Kahini olarak bilnen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolarda yükselişe dikkat çekerek bazı uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ'nin çalışma esasları belirlendi!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ, faaliyet alanı kapsamında her türlü ticari ve finansal faaliyetleri yapabilecek, yerli ve yabancı ortaklıklar kurabilecek, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla çeşitli iş birlikleri gerçekleştirebilecek.

Suriye İdlib'te yaşam köyü inşa ediliyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katar yardım kuruluşu Raf'ın işbirliğiyle Suriye'nin İdlib kentinde "yaşam köyü" inşa ediyor.

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası 15 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 15.00’de açılacak.

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Cevdet Yeşilova Şube Müdürlüğü'nde 120 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Serhat Abir Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Yücel Yücel açıklamaları Haberi

Yücel Yücel açıklamaları

26 Kasım 1968'de Laleli'de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırla 4 Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye'nin her noktasında donanımlı eğitim olanakları sunuyor. Eğitimin Türkiye için öneminin yaşanan mJ 15 Temmuz saldırısı ile birlikte daha da öne çıktığını ifade eden Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, "Kendi halkına bunu yapabilenler ne şekilde eğitilmiş, bu lı nasıl bir eğitim almışlar... Eğitimde nerelerde yanlış yaptığımız hakkında kenci sorgulamamız gerekiyor" ifadesini kullanıyor. Uğur Okulları olarak yatırımlarına devam edeceklerini ve hiçbir şekilde ertelemeyeceklerini anlatan Yücel, "Ama: 2023 yılında üç kıtada 350 okula ulaşıp dünyanın en büyük, başarılı ve saygın 0$ kurumlarından biri olmak" diyor. 2016-17 eğitim öğretim döneminde 12 yeni kaı yatırımı gerçekleştirdiklerini kaydeden Yücel, böylece toplam 36 bin öğrenci buluşacaklarının...