03 / 05 / 2024

Yücesoy İzmir Statü Evleri nerede

Yücesoy İzmir Statü Evleri nerede

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Köy yerine kırsal mahalleler geldi!

Büyükşehir Belediyesi statüsüne sahip 30 ildeki 16 bin 220 köy ve 1053 belde mahalle yapıldı. Köy ve belde statüleri kaldırıldı. Peki yasa kapsamında yapılan düzenlemeler ne? İşte detaylar...

Kapalı Maraş'ın yıl sonunda açılması için düğmeye basıldı!

Kıbrıs'ta 1974 yılından bu yana kapalı olan 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın sivil yaşama açılması için düğmeye basıldı. çalışmalara başlandı. Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, 'askeri statüde' olan Maraş'ın statüsünün değiştirilmesi karar verdi.

Osmanlı'nın son mirasçıları büyük servetin peşine düştü! 

1800’lü yıllarda İzmir Valiliği yapan Hacı Osman Paşa’nın oğlu Ali Ağa ile Sultan Abdülmecid ve Sultan Abdülaziz zamanında sadrazamlık yapan damadı Mehmet Emin Ali Paşa’nın torunları olan 5 ailenin bireyleri miraslarının peşine düştü...

İzmir yeni yatırımlarla yükseliyor!

Folkart Yönetim Kumlu Başkam Mesut Sancak, son 5 yılda İzmir’de gayrimenkul yatırımı yapanların yüksek gelir elde ettiklerini ve tüm verilerin bu ivmenin hızlanarak süreceğini işaret ettiğini söyledi...

Balıklıgöl'deki 353 gecekondu yıkılacak!

Şanlıurfa'nın büyükşehir statüsüne kavuşması amacıyla hizmete açılan İl Özel İdaresi, Kentsel Dönüşüm Projesi  kapsamında Yakubiye Mahallesi'nde bulunan 353 evi yıkacak.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi GSF binası yıkılacak!

Türkiye’nin ilk ve en büyüğü olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuarı yerleşkesinin boşaltılması ve yıkılması kararlaştırıldı.

Yücesoy İzmir Statü Evleri nerede Haberi

Yücesoy İzmir Statü Evleri nerede

Ön talep döneminin başladığı Yücesoy Statü projesi "Yücesoy'dan presjtij bir proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" anlayışını ilkesi edinen Yücesoy İnşaat, Statü İzmir'deki evleri 189 bin TL'den satışa çıkardı. 

11 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Yücesoy İzmir Statü Evleri 2019 yılı Aralık ayında teslim edilecek. 4 blok şeklinde planlanan Statü Yücesoy projesinde bloklardan 2'si 15, 16 ve 7 kat şeklinde tasarlandı. 

Toplam 242 daireden meydana gelen Yücesoy İzmir Statü Evleri'nde 1+1'den 8+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.  Projede daire alanları 49 ile 351 metrekare arasında değişiyor. 

189 bin TL'den başlayan daire satışlarının tamamlandığı Statü Yücesoy projesinde daire fiyatları aşağıdaki gibidir;

Statü Yücesoy fiyat listesi!

49 metrekare 1+1 Suit  220.000 TL' den başlayan fiyatlarla   75 metrekare 2+1 Suit 285.000 TL' den...