02 / 05 / 2024

Yücesoy Mühendislik satılık daire

Yücesoy Mühendislik satılık daire

1989'da kurulan ve birçok önemli taahhüt işinde imzası bulunan Yücesoy Mühendislik, 1 11 konut tipinin dışında İzmir'de ses getiren çeşitli projelerde de yerini almış durumda.

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kılıç tarafından kuruldu.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yücesoy Mühendislik satılık daire Haberi

Yücesoy Mühendislik satılık daire

1989'da kurulan ve birçok önemli taahhüt işinde imzası bulunan Yücesoy Mühendislik, 1 11 konut tipinin dışında İzmir'de ses getiren çeşitli projelerde de yerini almış durumda. Devam eden projelerinin yanında bugünlerde Yücesoy Mühendislik, yine öğrencileri ve yatırımcıları yakından ilgilendiren bir projeyi hayata geçirdi. 


KİRA GARANTİSİ SUNUYOR 

Seyrek'te, Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı iştirakiyle başlayan Studiocity'de 750 konutun olduğunu anlatan Yücesoy, bu projenin de hedef kitlesinin üniversite öğrencileri olduğunu belirterek. şöyle devam etti: "Bu projenin ilk iki etabında 156 daire vardı. Bunun satışına haziranda başladık ve şu anda tamamı bitmiş durumDÜNE kadar hayatımızda pek olmayan bir konut tipiydi İti... 

Ama gençlerin tek başına yaşama isteği ve üniversiteli öğrenci sayısının her geçen gün artmasıyla sektörün bir anda gündemine oturdu. Önce İstanbul'da başlayan bu akımı, 2007...