12 / 05 / 2024

Yücetürk Eğlence iletişim

Yücetürk Eğlence iletişim

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Serhat Yücetürk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Yücetürk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yücetürk tarafından kuruldu. 

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Yücetürk Eğlence iletişim Haberi

Yücetürk Eğlence iletişim

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge    Yücetürk tarafından kuruldu.
Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 4.Şirket her türlü bilardo...