06 / 05 / 2024

Yukarı Kaleköy HES

Yukarı Kaleköy HES

380 kV Alpaslan II HES-Yukarı Kaleköy HES TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karakaya HES'in 36 yıllık türbinleri yenilenmeye başlandı...

Türkiye'nin ikinci büyük hidroelektrik santrali olan (HES) Karakaya HES'in 36 senelik türbinlerinde başlatılan ve 2026 yılında da tamamlanması planlanan restorasyon projesiyle, senelik 178 gigavatsaat ilave elektrik üretimi gerçekleştirileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti!

Aktarılan detaylara göre, ABD Enerji Enformasyon İdaresi, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerin yer aldığı OPEC+ grubu üyesi ülkelerin üretim kesintilerini gerekçe göstererek Brent tipi petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

"Nisan ayında dolar yükselecek mi?" sualini yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın, gümüş ve doların ne olacağını söyledi. Altın alamayanlara güzel haberi açıklayan Memiş, doların da yukarıya yönlü hareket edeceğini ifade etti.

Altın işte yere düşmekle pul olmuyor! İvme yukarıyı gösteriyor

Gram altın haftaya çıkışla başladı. Altının gram ücreti, bugün bin 156 TL ile 3 Şubat'tan bu zamana en yukarı seviyesini test etmesinin akabinden yüzde 0,5 değer kazanarak bin 146 TL'den işlem görüyor.

Dolar yukarı yönlü gitmeye devam ediyor! Doları olanlar dikkatli okusun! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Dolar/TL kuru son durumu milyonlarca vatandaş tarafından oldukça merak edilmekte. Hafta son gününde dolar kuru yukarı yönlü hareketine hala devam ediyor. Elinde 1 doları bile olanlar bakmadan bu haberi okumalı. İşte 16 Ekim 2022 dolar kuru son dakika...

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri bugün de yakından takip ediliyor. Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! İşte 10 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Brent petrol 100 dolarda zorlanıyor! Brent petrolde yukarı yönlü hareket devam edecek mi?

Küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler nedeniyle mart ayından bu yana en düşük seviyesine dün ulaşan brent petrol, bugün yukarı yönlü hareket etmeye başladı. İşte detaylar...

Villarima Kaleköy'da yaşam başladı!

Rimay İnşaat tarafından İzmir Menemen Villakent'te hayata geçen projede  ilk anahtar teslimleri başladı. 

Petrol fiyat tahminini yukarı yönlü revize edildi!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi, 2021 yılına ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü, günlük ham petrol üretim beklentisini ise aşağı yönlü revize etti.

Villarima Kaleköy lokasyon!

Villarima Kaleköy lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Villarima Kaleköy lokasyon ve konum bilgisi...

 Villarima Kaleköy fiyat listesi!

Villarima Kaleköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Villarima Kaleköy fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Villarima Kaleköy fiyat!

Villarima Kaleköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar başladı. 

Villarima Kaleköy nerede?

Villarima Kaleköy nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Yukarı Kaleköy HES Haberi

Yukarı Kaleköy HES

380 kV Alpaslan II HES-Yukarı Kaleköy HES TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için