29 / 04 / 2024

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre liderliğindeki Bakırküre Architects, Y kuşağının ve arkadan gelen Z kuşağının beklentilerini de analiz ederek, gelişen teknoloji ve sağladığı avantajlara entegre olmuş ofisler tasarlıyor…

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, Orta Doğu'daki krizin artabileceğine yönelik gelen sinyallerle 11 haftanın en yüksek seviyesini test etti. 19 Ekim 2023 Perşembe son dakika altın fiyatları...

Bitcoin'de sert yükseliş! Son 13 ayın en yüksek seviyesi!

Bitcoin'nin fiyatı, yüzde 3,38 artarak 31 bin 500 dolar ile 13 ayın en yüksek seviyesini gördü.

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'ın en son özelliği, kullanıcıların uygulamanın görüntü sıkıştırmasından kaynaklanan kalite kaybı konusunda endişelenmelerine gerek kalmadan görüntüleri yüksek çözünürlükte hızlı bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak bir geliştirme üzerinde çalışıyor.

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları

Altın fiyatları  haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1878 dolar olurken  tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü.  Altın fiyatları rekora doymuyor. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları.

''Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesi olacak'' diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Elinizdeki altınları satmayın

Altın kahini İslam Memiş altın yatırımcılarını uyararak gram altın için ''Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesi'' görülecek diyerek  elinizdeki altınları sakın satmayın dedi.

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre Haberi

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre

Bugüne kadar Arçelik, British American Tobacco, ING Bank, Şişecam, Deloitte, Roche Türkiye, Cigna, Borsa İstanbul, Burgan Bank, Tosyalı Holding, Inteltek, Altınbaş Holding, Covestro, Kulüpler Birliği gibi yerel ve uluslararası ölçekteki kurumsal firmalar için “çalışma kültürü çözümleri” üreten Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre, gelişen teknoloji ve sağladığı avantajlarla firmaları yeni yaklaşımlara adapte ediyor.


Açık ofis düzeninde ‘mobil’ bir çalışma anlayışıyla biçimlendirdikleri çalışma mekanlarını, farklı alanlarda ve alternatif biçimlerde iş yapma olanaklarını destekleyecek şekilde planlayan Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre; “Teknolojinin sunmuş olduğu imkanları mekanlara entegre etmek aslında ofislerde daha esnek tasarımlar yapmak ve çalışma sistemini kolaylaştıracak senaryolar hazırlamak için bizlere büyük avantajlar sağlıyor. Bazı mimari kararları ve hazırlanacak altyapıları bu gerekliliklere göre şekillendiriyoruz”, diyor.


Ofislerdeki monitörlerin ve toplantı odalarının rezervasyon sistemlerinin kişisel olarak uzaktan...