18 / 05 / 2024

yükseko oba yaşam evleri

yükseko oba yaşam evleri

Bursa Yüksekoba Yaşam Evleri 'nde satışlar sürüyor, projede teslimler 2014 Ocak'ta gerçekleştirilecek

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başlıyor. Firma 250 milyon değerinde bölgede 2 yeni projeye daha imza atacak. 

Arnavutköy Yaşam Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

Bartın Şiremirçavuş'a yaşam merkezi!

Bartın Belediyesi Şiremirçavuş Köy Konağı'nı yaşam merkezi olarak yeniden hayata geçirdi.

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’ni yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Halil İbrahim Koyuncu, Mehmet Koyuncu ve Yüksel Öztürk imzasıyla kuruldu.

yükseko oba yaşam evleri Haberi

yükseko oba yaşam evleri

Yüksekoba İnşaat imzası ile Bursa'da inşa edilen Yüksekoba Yaşam Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Projenin 6 bloğu konuta, 1 bloğu ticari ünitelere ayrıldı. Projedeki bloklar 6 katlı olarak tasarlandı.


Yüksekoba Yaşam Evleri 'nde yer alan 2+1 konutların fiyatları 115 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



2014 Ocak'ta teslim edilecek olan Yüksekoba Yaşam Evleri 'nde süs havuzu, park, sauna, fitness salonu ve kamelya alanları, merkezi ısıtma sistemi, otopark, basketbol sahası, ışıklandırma, bahçe sulama sistemi, güvenlik, site girişlerinde otomatik kapı bulunuyor.


Telefon: 0224 360 32 60

Web Adresi: http://www.yuksekoba.com/

Ceren...