11 / 05 / 2024

yüksekova kampüsü ne zaman açılacak

yüksekova kampüsü ne zaman açılacak

Hakkari Üniversitesi Yüksekova Yerleşkesi’ne ait olan Güçlü köyü mevkiinde bulunan 197 bin 786 metrekare alan üzerinde inşaat çalışmalarının başlaması için TOKİ tarafından ihale ön çalışmaları yapıldığı belirtildi...

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Kiralarda yüzde 25 kira artış sınırlaması ne zaman bitecek sorusunun cevabı ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor! Kiralar ne olacak? 

Hükümet tarafından, geçtiğimiz yıl Temmuz 2023’e kadar yenilenecek kira kontratlarına yüzde 25 sınırı getirilmişti. Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor. Ev sahibi ve kiracılar, kiralar ne olacağını merak ediyor. 

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman başlıyor?

Konut kiralarındaki artışı yüzde 25 ile sınırlayan yeni düzenleme TBMM Genel Kurulu'ndan geçti. Peki, kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman başlıyor? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Oturulan yapının riskli olarak belirlenmesi halinde yıkım için kendilerine belli bir süre veriliyor. Peki, riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

yüksekova kampüsü ne zaman açılacak Haberi

yüksekova kampüsü ne zaman açılacak


Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Güçlü köyü mevkiinde kurulması planlanan Yüksekova Kampüsü için arazide zemin etüt çalışmaları yapıldı.


Hakkari Üniversitesi’nde yapılan açıklamada, Hakkari Üniversitesi Yüksekova Yerleşkesi’ne ait olan Güçlü köyü mevkiinde bulunan 197 bin 786 metrekare alan üzerinde inşaat çalışmalarının başlaması için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihale ön çalışmaları yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Üniversite ile TOKİ arasında yapılan protokol kapsamında yapılacak olan 2. etap merkez kampüs yerleşkesine bağlı olarak gerçekleştirilecek Yüksekova Meslek Yüksekokulu ve 40 dairelik konut binaları ile bunlara ait altyapı, çevre ihata duvarı için ön inceleme ve zemin etüt çalışmaları yapılmıştır. Yüksekova’da Güçlü köyü mevkiinde kurulacak olan meslek yüksekokulu yerleşke alanında üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Adem Yılmaz, 3 teknik personel ve Ankara’dan gelen TOKİ personellerinden Jeoloji...