28 / 07 / 2024

yüksekte çalışmanın gerekleri

yüksekte çalışmanın gerekleri

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6. İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da gerçekleşecek.

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Yabancılara gayrimenkul satışları raydan çıktı! Arsa ve araziler yüksek tekliflerle vatandaşın elinden alınıyor!

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışlarının raydan çıktığını belirten Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yüksek tekliflerle vatandaşın elindeki toprakların alındığını söyledi. 

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Öğrenciye vergisiz telefonda geri sayım başladı! iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son günlerde gündemde yer alan vergisiz telefon ve bilgisayar konusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruldu. üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade etti. Peki iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Fahiş kiralara sektörden son dakika çözüm önerisi: Boş evlerden yüksek vergi alınsın! 

Bazı vatandaşların, konuta yatırım yaparak kiraya vermemesi hayalet evleri çoğalttı. Sektör temsilcileri bu evlerden yüksek vergi alınmasını önerdi. 

Bayramdan önce zam müjdesi geldi! Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam!

Ramazan Bayramı öncesinde zam müjdesi geldi. Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam uygulanacak. İşte detaylar!

EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin! 

EYT düzenlemesi kapsamında, emekli olup da çalışmaya devam edeceklerin maaşları sık sık merak konusu oluyor. EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin!

Deprem sonrası çalışanların yüzde 30’u fabrikalara döndü! Toparlanma 2 yıl sürebilir!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler, 11 kentte özellikle tekstil sanayisi üzerinde de yıkıcı etkiler yarattı. Çalışanların dönmeye başladığı sektör, iki seneyi bulacak toparlanma için kredi desteği istiyor.

Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Kripto varlık platformu Huobi’de tehlike çanları çalıyor. 30 günlük sure içinde yüzde 30 değer kaybeden şirket çalışanlarının da yüzde 20’sini işten çıkarmaya hazırlanıyor.

Milyonlarca çalışanın geliri artacak! 1.270 TL'lik katkı, çalışması başlatıldı!

Çalışanların kazançları üzerinden ödedikleri vergi olan gelir vergisi dilimlerine düzenleme yapılacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı gelen talepler üzerine konuya ilişkin çalışma başlattı. İşte yapılacak çalışmanın ayrıntıları...

Karadeniz'den çıkacak doğal gaz ne zaman kullanıma sunulacak? Bakan Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'de bulunan doğal gazın ne zaman Türkiye'de üretime geçeceğini açıkladı. İlk defa 3 arama gemisiyle doğal gazın çıkarılmasına yönelik çalışmanın sürdüğüne işaret eden Dönmez, 2023 yılına işaret etti.

yüksekte çalışmanın gerekleri Haberi

yüksekte çalışmanın gerekleri

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6. İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da yapılacak. 24 Ekim Perşembe günü Adana HiltonSa Oteli'nde gerçekleşecek zirve, Türkiye'de ve dünyada yüksekte çalışma gerektiren tüm sektörlerin işverenlerini, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarını, işyeri hekimlerini, akademisyenleri, sivil toplum örgütü yöneticilerini bir araya getirecek. Programın açılış konuşmalarını, Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, Altek Endüstriyel Yapı Market Genel Müdürü Ömer Tekdemir ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş yapacak.


Açılış konuşmalarının ardından Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ABD Başkanı Doç. Dr.Zeki Okur İş Sağlığı ve Güvenliği'nde Hukuki Kurallara Uymamanın Cezai Sonuçları konulu sunumu ile katılımcıları bilgilendirecek. Ardından, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza...