19 / 05 / 2024

yükselen ev

yükselen ev

Birleşik Krallık’ta bazı bölgelerde sel riski sebebiyle ev inşa etmek yasak... Larkfleet Group adlı inşaat şirketi bu problemi çok basit bir mantıkla çözmek istiyor: Yükselen Ev (Elevating House).

Bakırköy'deki 85 metrekare ev 520 bin dolara satılıyor: Konut piyasası son sazanlarını arıyor!

Son zamanlarda fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündeme geliyor şimdi de Bakırköy'deki 520 bin dolarlık 85 metrekare büyüklükte olan ev şaşırttı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kirasını 1.400 liradan 6 bin liraya yükselten ev sahibini öldürdü! 

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan sorunlar gittikçe artıyor. Bursa'da bir kiracı, kirasını 1.400 liradan 6 bin liraya yükselten ev sahibini öldürdü.

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor! Artan fiyatlar engel olamadı!

Artan fiyatlara karşın 500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor. Bu okulların mezunlarına sağlanan yurtdışı olanağı, talepleri artırdı.

Kiracılar Dayanışma Platformu, fahiş kiralara çözüm istiyor! 

Antalya'da yükselen ev kiraları sebebiyle mağduriyet yaşayan yüzlerce kişi, sosyal medyada bir araya gelerek 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nu kurdu ve fahiş kiralara çözüm talepleri için bir araya geldi. 

yükselen ev Haberi

yükselen ev

Birleşik Krallık’ta bazı bölgelerde sel riski sebebiyle ev inşa etmek yasak. Ancak her geçen gün artan ev ve arsa fiyatlarıyla birlikte, sele dayanıklı evler inşa edebilecek bir teknoloji geliştirilirse bu bölgeler de oldukça değerli hale gelebilir. Larkfleet Group adlı inşaat şirketi bu problemi çok basit bir mantıkla çözmek istiyor: Yükselen Ev (Elevating House).


dunyahalleri.com'un haberine göre sıradan üç odalı müstakil bir İngiliz evine benzeyen Yükselen Ev, bir sel uyarısı yayınlanması halinde mekanik bir sistemle yerden 1,5 metre yukarıya kaldırılabiliyor. 65 ton ağırlığındaki evin kaldırılması için bir motor bir dişli kutusu ve kadran milleri kullanılıyor.


Sel tehlikesi durumunda ev halkının muhtemel tehlikeleri göz önünde bulundurarak, kısa süreliğine başka bir bölgeye taşınması gerekiyor. Çatıya yerleştirilen güneş enerjisi panellerinden elektrik ihtiyacını karşılayan ev yukarıya...