03 / 05 / 2024

Yükseltepe projeleri

Yükseltepe projeleri

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Alanı'nda gecekondusu olan vatandaşlardan Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına örnek bir katkıda bulundu. Yüce, kentsel dönüşüme destek vermek amacıyla 40 yıllık gecekondusunu kendi elleriyle yıktı.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

TOKİ'nin son 10 yıldaki projeleri TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, yurt dışı çıkış harçlarından TOKİ'ye aktarılan tutara ve TOKİ'nin projelerine ilişkin soru önergesi verdi. 

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara'da 64.3 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 7 adet arsayı 64 milyon 349 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Ankara'da 86.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 8 adet gayrimenkulü 86 milyon 876 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yükseltepe projeleri Haberi

Yükseltepe projeleri

Kentsel dönüşüm alanında gecekondusu olan 65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına bizzat katılarak destek verdi. Önce eline bir kazma alarak gecekondusunun duvarlarını yıkan Yüce, daha sonra dozere binerek operatör ile birlikte yıkım işlemini tamamladı. Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne katkı sağlamak için gecekondusunu yıktığını söyleyen Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum. Keçiören Belediye Başkanım Mustafa Ak çok çalışıyor. Keçiören ve Yükseltepe çok gelişti. Başkanımın yaptığı hizmetlerden çok memnunum" diye konuştu. 


ÇİLE ÇEKENLER İÇİN ARTIK SEFA ZAMANI 


Mehmet Yüce'ye duyarlılığından ötürü teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, projenin Keçiören'in hayallerinden birisi olduğunu belirterek "Bu bölgede değişimi ve büyük gelişmeyi hep beraber göreceğiz. 1 milyon 73 bin metrekarelik dönüşüm...