19 / 05 / 2024

yumurta zam

yumurta zam

Ayçiçek yağı, un, şeker derken yumurta fiyatları aldı başını gitti. Yumurtanın tanesi 2 lira 53 kuruşa yükseldi. Peki 1 kilo yumurta ne kadar? İşte detaylar...

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Ayçiçek, un, süt, peynire rekor zam gelmişti... Herkesin evinde var, bir ürüne daha rekor zam geldi... Hemen alın

Türkiye'de enflasyonla birlikte çok sayıda gıda ürününe zam geldi. Peynir, un, süt ve ayçiçek yağına rekor zamlar gelmişti. Yumurtaya da rekor bir zam geldi. Yumurta alabilen vatandaşların şimdiden almasının faydalı olacağı belirtildi.

Yumurta fiyatları artmaya devam edecek mi? İşte son durum!

Kuş gribi nedeniyle yaklaşık 6,5 milyon yumurta tavuk itlaf edildi. Ocak ayında 1,75 TL civarında olan yumurtanın fiyatı 3 TL’ye yükseldi. Yumurta fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Yumurta, süt, un, ayçiçeğe zam gelmişti! Bir ürüne zam bu sefer zam gelmeyecek, hemen gidip alın

Ülkemizde birçok gıda ürününe gelen zamdan sonra herkesin yediği başka bir ürünle ilgili güzel haber geldi. Yetkili isim, ürüne Ramazan ayına kadar zam yapılmayacağını dile getirdi.

Yumurta, şeker ve süt hepsini unutun! Bir ürüne daha çok çok büyük zam yolda, hemen markete koşun

Türkiye'deki zam furyası devam ediyor. Yumurta, şeker ve undan sonra bir ürün için daha çok büyük zam haberi geldi. Gelin bu haberin detaylarına beraber bakalım.

Yumurta, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha çok büyük zam gelecek! Hemen şimdi alıp eve koyun

Ülkemizde art arda zam gelen ürünlerin ardından bir haber de dünya piyasasından geldi. Dünya piyasasında şu anda sıkıntı yaşayan bir ürün var ki evlerimizde çok kullandığımız bir ürün. Herkesin şimdiden stok yapması gerektiği ifade edildi.

Çay, şeker, yumurta ve ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi! Alırken şok yaşamayın

Ülkemizde çay, şeker, yumurta ve un fiyatlarına gelen art arda zamların ardından yeni bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların almaya gittiklerinde şok yaşamaması hakkında ürünle ilgili dikkat çeken bilgiler verildi.

Yumurta, un, et ve peynir derken bir ürüne daha büyük zam! Artık böyle satılacak

Yumurta, un, et ve peynir derken zamlar art arda gelmeye devam ediyor. Son olarak tuvalet kağıtlarına gelen zamların ardından marketler de yeni bir yönteme imza attı.

Çay, şeker, un ve yumurta derken çok büyük zam daha! Duyan duymayanlara haber versin

Vatandaşlar art arda gelen zam haberlerin bıktı. Ancak zam haberleri gelmekten bıkmadı. Vergi uzmanı Ozan Bingöl ülkemizde yeni yapılacak zamlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dev zam daha oraya uğramadı! Hemen koşarsanız vaktiniz var

Yumurta fiyatlarına önceki gün zam geldi. 44 TL'den satılan 30'lu yumurta çoğu markette 60 TL'den satılmaya başlandı. Ancak ŞOK market henüz yumurtada zam uygulamadı. Şu anda ŞOK markette 30'lu yumurta 47 TL'den satışa sunuluyor.

Çay, ayçiçek, yumurta derken bir ürüne daha zam geliyor! Marketler etiket değiştirmeden alın

Çay, ayçiçek yağı ve yumurta fiyatlarına gelen zamların ardından süt fiyatları da zamlandı. Süt fiyatlarına gelen zamların ardından bir ürüne daha zam gelmesi bekleniyor. Marketlerin etiketleri değiştirmesinin an meselesi olduğu iddia edildi.

Kahvaltıların vazgeçilmezi! O ürüne zam yağdı, fiyatı 60 TL oldu

Türkiye'de sıklıkla kullanılan kahvaltı soflarının vazgeçilmezi olan yumurtada zam yağıyor. Birkaç hafta önce 30 lira olan 30'luk yumurta 60 lira oldu. 

Çay, şeker, yumurta derken bir zam haberi daha geldi! Pazarda gördünüz mü poşet poşet doldurun

Çay, şeker, ayçiçek ve yumurta fiyatlarına gelen zamların ardından bir zam haberi da pazardan geldi. Patatese gelen zamlar dudak uçuklattı, eski fiyattan patates bulan vatandaşların poşetleri doldurması tavsiye edildi.

yumurta zam Haberi

yumurta zam

Türkiye'de enflasyon rakamlarının artmasıyla temel gıda ürünlerinin fiyatlarında da yükselmeler dikkatlerden kaçmıyor. Yükselen maliyet artışlarından en çok etkilenen ürün ise kahvaltıların vazgeçilmezi olan yumurta oldu. Yumurta bir yılda yüzde 400 oranında zamlandı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından eylül ayı enflasyon rakamları bugün açıklandı. Buna göre yıllık enflasyon yüzde 83,45 olarak kayda geçti. Artış gözlenen enflasyon rakamlarının fiyatlarını en çok gıda ürünleri etkilendi. Sofraların vazgeçilmezi yumurta ise yüksek zam oranı ile el yakıyor. Peki yumurta fiyatları ne kadar, yumurta kaç TL? bir koli yumurta ne kadar olacak? İşte detaylar...

YUMURTAYA BİR YILDA YÜZDE 400 ZAM GELDİ

Gerçekgündemin haberine göre, Yüksek enflasyon ve peşpeşe gelen zamların ardından yem, enerji, ambalaj, nakliye maliyetleri yükseldi. Son 2 aydır büyük artış yaşanan yumurta fiyatlarına yeni...