03 / 05 / 2024

yunanistan 10 deprem

yunanistan 10 deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Yunanistan'da saat 01.05'te 4,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İlk depremden hemen sonra 10 deprem daha meydana geldi...

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

10 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Akbank, Vakıf, Halk, İş Bankası ve 5 diğer banka duyurdu! Acilen bakın!

10 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve 5 banka daha resmen açıkladı... Acilen buraya bakın... İşte son dakika ayrıntıları...

Deprem ne zaman, nerede oldu? 10 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son deprem listesi!

Az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 10 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın kaydettiği son dakika deprem listesine dair detaylar!

Bakan Koca resmen açıkladı! Deprem bölgesindeki 10 şehirde devlet hizmet süreleri yüzde 15 kısaltıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından deprem bölgesindeki 10 şehirde devlet hizmet sürelerinin yüzde 15 kısaltıldığı açıklandı. İşte Bakan Koca'nın o son dakika açıklamaları...

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede deprem oldu? 10 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli meydana depremlerden sonra gün gün deprem listesi araştırılıyor. İşte 10 Nisan 2023 deprem listesi!

Depremzedelere 10 bin TL yattı mı? Hane başı destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı e-Devlet sorgulama!

Depremzedelere 10 bin lira deprem yardımı ödemesi yapılıyor. Peki depremzedelere 10 bin TL yattı mı? Hane başı destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır?

AFAD deprem yardımı yattı mı? AFAD deprem yardımı ne zaman yatacak? 10 bin TL yardım yatmadı ne yapmam gerek?

AFAD deprem yardımının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte 10 bin TL yardıma dair detaylar!

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı! 10 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününden de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında Jerome Powell sonrası resmen büyük deprem yaşandı. Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı!10 Mart 2023 altın fiyatları.

DASK, konut ve kasko sigortaları ile ilgili deprem bölgesinden şikayet yağıyor! Vatandaş ilgisizlikten şikayetçi!

Kahramanmaraş’ın Pazarçık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve toplam 10 şehrimizi deprem bölgede büyük yıkımlara, can kayıplarına ve hasarlara neden oldu. Depremden sağ kurtulanlar ise bir an önce uğradıkları mağduriyeti gidermek için sigortadan zararlarını karşılamanın derdinde.

10 bin TL deprem yardımına haciz mi geldi? Bu kadarı da olmaz! Bakanlık resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi dairelerinin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından verilen 10 bin TL’lik deprem yardımlara haciz koyduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamu alacaklarının tahsili için 6 Şubat tarihinden itibaren bölgede hiçbir haciz uygulaması gerçekleştirilme

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

yunanistan 10 deprem Haberi

yunanistan 10 deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Yunanistan'da saat 01.05'te 4,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İlk depremden 4 dakika sonra saat 01,09'da Orta Yunanistan'da 5,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.


Komşu ülke Yunanistan'da saat 03.19'e kadar sırasıyla 4.9, 5.3, 3.6, 3.0, 4.0, 2.8, 3.0, 4.0, 2.9 ve 2.6 büyüklüğünde 10 deprem kaydedildi.


Depremlerin herhangi bir can kaybına, yaralıya veya maddi hasara yol açıp açmadığı...