19 / 05 / 2024

yunanistan girit adası depremi

yunanistan girit adası depremi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, 01.47'de merkez üssü Girit Adası (Akdeniz) olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin yerin 7,6 kilometre derinliğinde olduğu bildirildi....

Çin, Yunanistan'daki Santorini Adası’nın aynısını inşa etti!

Çin, Akdeniz’de dünyanın bütün turistlerini cezbeden bir Yunan adası olarak bilinen Santorini'nin aynısını inşa etti. Çin'in Santorini Adası, konuklarına pansiyonlar, küçük dükkanlar ve otantik Yunan restoranları sunuyor. 

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika! Akdeniz'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu bilgilere göre deprem Girit Adası açıklarında gerçekleşti. İşte detaylar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de deprem

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de Girit Adası'nda deprem oldu. Saat 13:12'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Ahmet Ercan'dan Ege bölgesi için kritik deprem uyarısı!

Akdeniz ve özellikle Girit Adası çevresinde meydana gelen depremler sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu bölgelerde 7 şiddetinde depremler meydana gelebileceğini dile getirdi. 

Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Yunanistan'ın Girit Adası'nda meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki deprem ülkemizde de hissedildi. Peki Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Yunanistan’dan kritik deprem açıklaması: 10 bin bina riskli!

Ege Denizi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem, Yunan adası Sisam adasında da can kaybı ve hasara sebep olurken, Yunanistan Depremden Korunma Teşkilatı Başkanı Efthymios Lekkas, ülke genelinde 10 bin binanın tehlike altında olduğunu açıkladı.

Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de yaşanan deprem fırtınaları sebebiyle Helen Yayı Girit Adası bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti... 

Yunanistan Küçük Çuha Adası’na yerleşenlere ev, arsa ve para verecek! 

Yunanistan Küçük Çuha Adası'nı işgale hazırlanıyor. Adaya yerleşenlere ev, arsa ve para verilierek, adanın nüfusu arttırılmaya çalışıyor. 

Yunanistan'da 500 bin euroya satılık kayalık!

Krizde yüzen Yunanistan, 598 adasından 150’sini 500 bin eurodan başlayan fiyatlarla özelleştirme listesine koydu.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Yunanistan'ın adaları satışta! En pahalısı Omfori Adası!

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda 'hayır' diyen Yunanistan'da adalar satılıyor. Şahsa ait 17 özel ada satışa çıkarken, bu sayının 120'yi bulması bekleniyor.

yunanistan girit adası depremi Haberi

yunanistan girit adası depremi


Girit Adası'nda 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, 01.47'de merkez üssü Girit Adası (Akdeniz) olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.


Depremin yerin 7,6 kilometre derinliğinde olduğu...