02 / 05 / 2024

yunanistan turları fiyatları

yunanistan turları fiyatları

Radikal solcu Çipras’ın seçimi kazanmasıyla ekonomik olarak toparlanmak için çalışan komşu, zengin Türk turistleri çekebilmek amacıyla harekete geçti. Yunan hükümetinin İstanbul’da düzenleyeceği turizm etkinliğinde zengin Türk turiste olta atılacak..

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Yunanistan'da emlak fiyatları arttı!

Yunanistan'da 2019 yılının ikinci çeyreğinde konut fiyatları yüzde 7,7, başkent Atina'da ise yüzde 11,1 arttı...

Yunanistan'da konut fiyatları artıyor!

Yunanistan'da ekonomik kriz döneminde büyük düşüş yaşayan konut fiyatları, 2018 yılında da yükselişini sürdürerek üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 2,5 arttı.

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları yüzde 40 değer kaybetti!

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları 2008'den 2015'e kadar geçen sürede yüzde 40 değer kaybetti...

Yunanistan'da emlak piyasası hareketlendi!

Habertük Gazetesi köşe yazarlarından Alper Öcal, bugünkü yazısında emlak fiyatları düşen ve 250 bin euro karşılığında 5 yıllığına oturma izni veren altın vize vermesi ile gündeme gelen Yunanistan'ı değerlendirdi. 

Türkler Yunanistan’da ev alma yarışına hız verdi!

Türkiye’de yaşanan terör olayları ve siyasi iklim Türkleri komşu ülke Yunanistan’a yönlendirdi. Aileye oturma izni vermesi ve fiyatların görece uygun olması nedeniyle Türkler Yunanistan’da ev almaya 15 Temmuz darbe girişiminden sonra hız verdi.

Eda Taşpınar Yunanistan’dan 1.3 milyon TL'ye ev aldı!

Eda Taşpınar, kozmetikten kazandığını Yunanistan’a yatırdı. İkoncan, fiyatların yarı yarıya düştüğü Komşu’da 1 milyon 320 bin liraya havuzlu lüks bir villa aldı..

Yunanistan'daki 7 ucuz ada!

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı. Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...

Yunanistan'da konut fiyatları Ocak'ta geriledi!

Yunanistan'da ocakta tüketici fiyat endeksinin yıllık bazda yüzde 0,7 düşmesiyle bir aylık aradan sonra tekrar deflasyon sürecine girildi. Enflasyondaki düşüşün nedeni olarak konut fiyatlarında yüzde 3,7'lik gerilemeye işaret edildi.

Yunanistan'daki düşük fiyatlı evlere en çok talep Türklerden!

2 yıldır ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da ev fiyatları dibe vurdu, adalar da satışta... Selanik’te bir daireyi 10 ila 20 bin Euro’ya satın almak mümkün... Dairelerin en önemli müşterisi ise Türkler...

Yunanistan'da ev ve ada fiyatları dibe vurdu!

2 yıldır ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da ev fiyatları dibe vurdu, adalar da satışta... Selanik’te bir daireyi 10 ila 20 bin Euro’ya satın almak mümkün... Dairelerin en önemli müşterisi ise Türkler...

Yunanistan'da emlak fiyatları 2017'ye kadar yüzde 18 düşecek!

Yunanistan'da emlak fiyatlarının 2017 yılına kadar yüzde 17-18 düşeceği tahmin edildi. Emlak komisyoncusu GLP Values tarafından hazırlanan bir rapora göre Yunanistan'da gayrimenkul piyasasının bir düşüş sarmalına girmesi bekleniyor.

yunanistan turları fiyatları Haberi

yunanistan turları fiyatları

Komşu Yunanistan zengin Türk turistleri avlamaya geliyor. Radikal solcu Aleksis Çipras’ın seçimi kazanmasıyla ekonomik olarak toparlanmak için vargücüyle çalışan komşu, gözünü Türk turiste dikti. Turizm sezonunun hareketlenmesine yakın Yunan hükümeti, ‘Greek Deluxe Travel Road Show-Yunan Lüks Seyahat Tanıtım Günleri’ adlı etkinliği İstanbul’da düzenliyor. Bu tanıtımla ülkeye giden 741 bin olan Türk turist sayısının 1 milyona çıkarılması hedefleniyor.

Dubai’nin ardından ikincisi İstanbul’da yapılacak olan tanıtım etkinliğine Yunan hükümet makamları da büyük önem veriyor. Yunanistan’ın Türkiye Büyükelçisi Kuriakos Loukakis, Merkez Makedonya Valisi Apostolos Tzitzikostas, Güney Ege Bölgesi Valisi George Hatzimarkos’la etkinliğe üst düzeyde katılım gösterecek. Road Show’u, Türk Havayolları ve TÜRSAB da destekliyor.

Greek Deluxe Travel Road Show, Merkez Makedonya Bölgesi, Mora Yarımadası ve Güney Ege Bölgesi’nin deteğiyle Rollerdeck Associates ve Amuse Concept...