04 / 05 / 2024

Yunanistanın Tanap görüşmesi

Yunanistanın Tanap görüşmesi

Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Giuli, "Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda" dedi. Brüksel'deki Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Marco Giuli, Yunanistan Enerji Bakanı Panagiotis Lafazanis'in Rusya'ya ziyaretinde "Türk Akımı"nı görüşeceğini ifade etti.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

EYT’de beklenen gün! Hararetli görüşmeler başladı! İşte EYT’nin SGK’ya maliyeti!

EYT’lilerin beklediği emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası bugün Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı. İşte detaylar!

Fed, Bej Kitap’ta ekonomik görünümdeki karamsarlığa vurgu yaptı!

ABD Merkez Bankası tarafından açıklanan Bej Kitap raporunda, faiz oranları ve enflasyonun ekonomik aktivite üzerinde baskı yaratmaya devam ettiği, birçok katılımcının ekonomik görünüme ilişkin belirsizliğin ve karamsarlığın arttığı ifade edildi.

Gümüş fiyatları alev aldı! Çılgın rakam görüldü! Gözlüklerinizi takıp hemen bakın! Gümüş resmen bu kadar oldu

Güncel gümüş fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra alev aldı. Gümüş fiyatları hızla yükselişe geçerken yatırımcılar gümüşteki o çılgın rakamı gördü. Gözlüklerinizi takıp hemen güncel gümüş fiyatlarına bakın. İşte gümüş bu kadar oldu!

Bu fiyata bir daha bulamayacaksınız! Görülmemiş fiyatıyla SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tek bir telefonda daha fazlasına sahip olun. Galaxy A23'ün 6,6 inç TFT V-Cut Ekranı daha fazlasını görmeniz ve yapmanız için ihtiyacınız olanı sunar. Her gün görüntülediğiniz içerikleri daha akıcı ve daha keskin bir şekilde görürsünüz. İşte, SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Asgari ücrete ek zam görüşmesi öncesi Bakan Bilgin bombayı patlattı! Kritik seviyeyi açıkladı

Asgari ücrete ek zam konusunu görüşen işçi sendikaları ve hükümet bugün maaşa yapılacak artışın ne kadar olacağını belirleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam toplantısına girmeden kritik açıklamalar yaptı.

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Ankara'daki 6 taşınmazın nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara Gölbaşı'nda yer alan toplam 6 adet taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

Yunanistanın Tanap görüşmesi Haberi

Yunanistanın Tanap görüşmesi

Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Giuli, "Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda" dedi. Brüksel'deki Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Marco Giuli, Yunanistan Enerji Bakanı Panagiotis Lafazanis'in Rusya'ya ziyaretinde "Türk Akımı"nı görüşeceğini ifade etti.  Giuli, "Türk Akımı'ndan nasiplenmek isteyen Atina, Gazprom'la yapacağı görüşmelerde de gaz fiyatlarında indirimi gündeme getirecektir" dedi. 


Lafazanis'in, Moskova'ya bugün gerçekleştireceği ziyaretini değerlendiren Giuli, Yunanistan'ın Güneydoğu Avrupa'da enerji merkezi olmak için Türk Akımı'ndan faydalanabileceğini belirtti. 


Rus Enerji Bakanı Alexander Novak ve Gazprom CEO'su Alexey Miller ile görüşmeler yapacak Lafazanis'in Rus yatırımcıları Atina'ya davet edeceği tahmin ediliyor. 


Yunanistan'ın merkez olmak için özellikle Rusya'ya ihtiyacı olduğunu dile getiren Giuli, "Türk Akımı'ndan nasiplenmek isteyen Atina, Gazprom'la yapacağı görüşmelerde de gaz fiyatlarında indirimi gündeme getirecektir" dedi. 


Rusya'nın AB ile ilişkileri çıkmazda olan ülkelere özel bir politika izlediğini belirten Giuli,...