02 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

Yunusemre Belediyesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

Yunusemre Belediyesi, 'Kentsel Dönüşüm' projesi kapsamında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurusunu yaptı. Projesini hayata geçirmek isteyen belediye ekipler, Belediye Başkanı Çerçi öncülüğünde, ilçede bulunan mahalleleri tek tek ziyaret ederek durum

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Kocasinan Yunusemre'de kentsel dönüşüm rüzgarı!

Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’ndeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Yunusemre'de kentsel dönüşüm kapsamında okullar yenilenecek!

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Yunusemre'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinde çıkarılmak istenen spekülasyonlara karşılık cevap verdi. 

Yunusemre kentsel dönüşüm projesi askıya çıktı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinin askıya çıktığını duyurdu. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi, 4 mahallede kullanım ömrünü tamamlayan konutları yenilemeyi, kentin merkezini oluşturmayı planladığı kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalara devam ediyor. 

Yunusemre Belediyesinde kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Yunusemre Belediyesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

Yunusemre Belediyesi, 'Kentsel Dönüşüm' projesi kapsamında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurusunu yaptı. Projesini hayata geçirmek isteyen belediye ekipler, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi öncülüğünde, ilçede bulunan mahalleleri tek tek ziyaret ederek durum incelemesi yapıyor. Ziyarette vatandaşlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projelerini kısa süre içerisinde hayata geçireceklerini ifade etti. Çerçi, "Bir yandan yeni konut alanları kuracağız bir yandan da mevcut mahallelerde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçireceğiz. Sizlerin sıkıntılarına vakıfız ve çözmek için harekete geçtik. Çözümü hep birlikte üreteceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan bizlere güvenmelerini istiyoruz" dedi. 



Soma Olay...