29 / 04 / 2024

yüreğir belediyesi

yüreğir belediyesi

Yüreğir Belediyesi dev bir park daha inşa ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “54 dönümlük ‘temalı park’ Adana’mıza hayırlı olsun” dedi

Adana Kozan'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Yüreğir Belediyesi, Kozan ve Sanayi çarşıları esnafını, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Yüreğir’de modern ve çağdaş bir yaşam alanı hedefleniyor. Alan içerisinde 192 adet konut, 800 adet işyeri bulunuyor.

Mahmut Çelikcan:Yüreğir'in çeşitli bölgelerine spor tesisleri yapıyoruz!

Adana Yüreğir Belediyesi gençleri sporla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yüreğir Belediyesi sporda iddialı” diyerek Yüreğir'de yapılan spor tesisleri çalışmaları hakkında konuştu

Mahmut Çelikcan: Kaçak yapıları yıkın!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, ekiplere talimat verdi: Kaçak yapıları yıkın

Adana Yüreğir'de modern yaşam alanı kurulacak!

Yüreğir Belediyesi kentsel dönüşüm alanlarından biri olan ve ’Afet Riskli Alan’ ilan edilen ve 2 yıldır bekleyen Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 22 hektar alanla ilgili projenin düzenlenerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na onay için yeniden gönderilecek

Yüreğir Belediyesi 13. taziye evini hizmete açtı!

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri ilçesine sayısız kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Solaklı Taziye Evi'ni hizmete açtı.

Adana Yüreğir'de Solaklı Taziye Evi hizmete açıldı!

Yüreğir Belediyesi’nce yaptırılan Solaklı Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Solaklı Mahallesi’nde daha önce mezbelelik olan alanda, vatandaşların isteği üzerine temizlenerek taziye yaptırıldı.

Adana Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor!

Yüreğir Belediyesi, asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdüyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Girilmedik yer bırakmadık. Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor" dedi

Adana Yüreğir'de 12 köy yolu yapılacak!

Mahmut Çelikcan meclis üyeleri ve daire müdürleri ile ile birlikte Abdioğlu, Özler, Cumhuriyet, Herekli, Camili, Akarca, Büyükkapılı, Herekli, Yahşiler, Kütüklü, Çotlu ve Esenler Mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla görüştü.

Adana Yüreğir'de asfaltsız sokak bırakılmadı!

Yüreğir Belediyesi, Dadaloğlu Mahallesi'nde asfaltsız sokak bırakmadı. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bugüne kadar verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini belirterek "Ne yapacağız dedimse bunu büyük ölçüde gerçekleştirdik.

Yüreğir'de yol çalışmaları devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini, ilçedeki bütün mahallelerde sorunlu bölge bırakmayacaklarını söyledi.

Yüreğir Kışla mahallesi 2. etapta kentsel dönüşüm başladı!

Yüreğir Belediyesi yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Kışla mahallesi'nde 2'nci etap kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Adana'da Yüreğir Belediyesi'nin başlattığı yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Kışla Mahallesi 1. etap kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Yüreğir Belediyesi'nin başlattığı yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kışla Mahallesi'nde devam eden 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanmak üzere.

Adana Yüreğir'in çehresi değişti!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde 2' inci kez Yüreğirlinin gönlünü kazandı. Yüreğir ilçesi, Kentsel Dönüşüm projesi ile yeniden inşa ediliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 672 milyon TL!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 672 milyon TL olarak kabul edildi

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 25 gayrimenkul!

Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 25 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka, Seyhan ve Taşçı mahallelerinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Seyhan Mahallesi'nde bulunan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden rayiç bedeli için kolaylık!

Adana Yüreğir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’ne rayiç bedeli görme yetkisi verdi. Böylelikle vatandaşların rayiç bedel sorgulamak için belediyeye gitmesi gerekmeyecek.

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Adana Yüreğir'de 13.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Adana - Yüreğir İlçe Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Aralık'ta gerçekleşecek...

Adana Yüreğir'de 20 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka, Havutlu, Balcalı, Seyhan Mahallelerindeki 6 arsayı ihale ile satıyor...

Yüreğir Belediyesi iş yeri ve konut satıyor!

Yüreğir Belediyesi tarihinin en büyük yatırımlarından olan sosyal konutlar ve işyerleri satışa sunuluyor. 

Yüreğir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka (Atakent) Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

Adana Yüreğir'de 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Yüreğir Belediyesi, üç mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

yüreğir belediyesi Haberi

yüreğir belediyesi

Yüreğir yeşil alan ve parkları ile gerçek bir değişim yaşıyor. Mahallerde yer alan irili ufaklı onlarca parkın yanı sıra, bir dönem hayali bile kurulamayan büyük temalı park projeleri hayata geçiriliyor. Atakent Mahallesi'nde 54 dönümlük temalı park için çalışmalar başladı, ilk kazma vuruldu. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "İlçemizde bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştirdik, temalı parkımız sadece Yüreğir için değil Adana için de bir ilk olacak" dedi.


İLÇENİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Yüreğir yeşil alan ve parkları ile modern bir kent olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyor. Mahallerde yer alan irili ufaklı onlarca parkın yanı sıra, büyük temalı park projeleri hayata geçiriliyor. 30 dönümlük Kültür Park, Atakent Mahallesi'nde çalışmalarına başlanan projenin hayata geçirilmesiyle ilçenin en büyük parkı unvanını temalı parka devredecek. 54 dönümlük temalı...