07 / 05 / 2024

yüreğir Kazım Başer Parkı

yüreğir Kazım Başer Parkı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Kazım Başer Merkezi içerisine Kültür Parkı inşa edilecek. Kültür merkezinin inşaatı bu yıl içinde bitirilecek...

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

Adana Yüreğir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve müştemilat!

Adana 12. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Yüreğir ilçesi, İncirlik Mahallesi, 238 ada 1 parsel ve 239 ada 1 parselde yer alan arsa ve müştemilatını toplam 9 milyon 86 bin 356‬ TL'ye icradan satıyor...

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

yüreğir Kazım Başer Parkı Haberi

yüreğir Kazım Başer Parkı
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Yüreğir'de Kültür Merkezi inşa edilecek. Kazım Başer Parkı içerisinde yükselecek olan Kültür Merkezi 1000 kişilik konferans salonu ve 2 bin 200 kişilik çok amaçlı aktivite salonlarını...