04 / 05 / 2024

yurt dışı fiyat endeksi arttı

yurt dışı fiyat endeksi arttı

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), mart ayında aylık bazda yüzde 3,48, yıllık bazda yüzde 12,43 artış gösterdi.

Altında makas açıldı, sosyal medyada yurt dışından alın paylaşımları arttı

Altın alım satımında ekranlardaki fiyat ile kuyumcular arasındaki fiyat açıldı. 1 gram altında 200 TL’yi bulan makas farkı piyasayı karıştırdı. Sosyal medyada yurt dışına gidenler altını oradan alsın paylaşımları yapılmaya başlandı, 1 gram altının yaklaşık 5 dolar daha ucuz olduğu belirtildi

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi yüzde 39,92 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Haziran ayında aylık bazda yüzde 15,62, yıllık bazda ise yüzde 39,92 arttı.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi Mayıs'ta yıllık yüzde 32,13 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,45, yıllık bazda yüzde 32,13 yükseldi.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi yıllık yüzde 40,10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), Nisan ayında aylık bazda yüzde 2,43, yıllık yüzde 40,10 artış gösterdi.

Türkiye 2 ayda yurt dışına 56 bin 662 ton fındık sattı! Fındık fiyatları bugün ne kadar? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

2022-2023 ihracat sezonunun ilk 2 ayı olan 1 Eylül-31 Ekim 2022 döneminde yurt dışına 314 milyon 938 bin 169 dolar karşılığında 56 bin 662 ton fındık satıldığı belirlendi. Peki fındık fiyatlarında son durum ne? İşte fındık 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi eylül ayında artışına devam etti

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi, eylül ayında aylık bazda yüzde 0,67 senelik bazda ise yüzde 117,04 şeklinde yükseldi. İşte detaylar…

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi eylülde 3,08 arttı!

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), eylül ayında aylık bazda yüzde 3,08, yıllık bazda yüzde 33,15 artış gösterdi.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi temmuzda arttı!

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), temmuzda bir önceki aya kıyasla yüzde 1,64 artış gösterdi.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi mayısta arttı!

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), mayıs ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 1,47 arttı.

yurt dışı fiyat endeksi arttı Haberi

yurt dışı fiyat endeksi arttı

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), martta bir önceki aya kıyasla yüzde 3,48 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu, bu yılın mart ayına ilişkin YD-ÜFE verilerini açıkladı.

Buna göre, YD-ÜFE, martta bir önceki aya göre yüzde 3,48, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,43 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 9,92 artış gösterdi.

Sanayinin iki sektörünün bir önceki aya göre değişimlerine bakıldığında, madencilik ve taş ocakçılığı sektöründe yüzde 2,38, imalat sanayi sektöründe de yüzde 3,50 artış gerçekleşti.

En yüksek aylık artış diğer mamul eşyalarda

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; mart ayında bir önceki aya göre en fazla artış, yüzde 6,23 ile diğer mamul eşyalar, yüzde 6,07 ile tekstil ürünleri ve yüzde 5,96 ile basım ve kayıt hizmetlerinde görüldü.

Ana sanayi grupları sınıflamasına göre martta en fazla...