15 / 05 / 2024

yurtdışı 9 şube

yurtdışı 9 şube

Yurtdışında 9 şubesi bulunan Güllüoğlu Baklava, McDonalds, Burger King gibi dünya markası olmayı hedefliyor...

Yozgat'ta 12.3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Şube Müdürlüğü mülkiyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki, Yozgat ili, Yerköy ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulü  12 milyon 334 bin 400 TL'ye satıyor...

Peker GYO 9 aylık bilançoda rekor kar açıkladı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışındaki bayrak taşıyıcısı olan Peker GYO, yurtiçi ve yurtdışındaki büyüme stratejisinin meyvelerini dokuz aylık bilanço döneminde toplamayı bildi. Şirket, 2020 yılının 9 aylık döneminde 93,6 milyon liralık kâr rakamına imza attı.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Türk markalar yurt dışına 553 şube açacak!

Büyüme rotasını yurtdışına çeviren Türk şirketleri, masterfranchise vererek hızla şubeleşiyor. Halihazırda yurtdışında şubesi olanların yanında henüz yurtdışı şubesi bulunmayan markalar da bu yıl farklı ülkelerde toplamda 553 şube açmaya hazırlanıyor.

Türk müteahhitler yurt dışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi!

İlişkilerin normalleşmesinin ardından Rusya, 2018 yılında yurtdışı müteahhitlik hizmetlerimizde pazar sıralamasında lider konumuna geri döndü. Türk müteahhitler 2018 yılında yurtdışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi. 

Pizzabulls Londra'da da şube açacak!

Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Pizzabulls, şube sayısını 47’ye yükseltti. Yurtiçinde ve yurtdışında franchising sistemiyle yeni şubeler açacak. Yatırım bedeli 90 bin dolar...

Hospitadent her yıl 10 şube açmayı hedefliyor!

Halen 10 şubesi bulunan diş kliniği zinciri Hospitadent, artık daha hızlı büyümeyi hedefliyor. Şirket, bu yıl üçü yurtiçinde biri de yurtdışında dört şube açacak. Önümüzdeki yıllarda ise franchise verilerek her yıl 10 şube açılması hedefleniyor.

Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde toparlanma beklentileri güçlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Nisan 2018 İnşaat Sektörü Analizi’nde, 9 yıldır dünya ikinciliği konumunu koruyan Türk müteahhitlerin 2018 yılının ilk çeyreğinde yurtdışında 3.4 milyar dolar tutarında 32 yeni proje üstlendiğini açıkladı. 

Altına dayalı kira sertifikası 3. etap şube listesi!

Altına dayalı kira sertifikasında 3. etap başvuruları ise 9 Nisan'da başlayacak, 13 Nisan'da sona erecek. Peki, altına dayalı kira sertifikası 3. etap başvuruları nereye yapılabilecek? İşte altına dayalı kira sertifikası 3. etap şube listesi..

1453 Osmanlı, 50 şube açacak!

Doğu ve Batı'nın yemek kültürünü birleştirerek evrensel bir menü oluşturan restoran konsepti 1453 Osmanlı, önümüzdeki dönemde franchise vererek büyümeyi hedefliyor. Bu amaçla da 2018 yılında yurtiçinde ve yurtdışında toplam 50 şube açmayı planlıyor.

Birevim, Gaziosmanpaşa’ya şube açıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle İstanbul’u çevrelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Avcılar’da yeni şubesini açan Birevim, bu kez Gaziosmanpaşa’ya şube açarak, İstanbul’da 9, toplamda ise 13 şubesiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.

Pizzabulls Londra'da şube açıyor!

Pizzabulls yurtdışında ilk mağazasını İngiltere'nin Londra şehrinde açıyor. Pizzabulls açmayı planladığı 5 şube için toplamda 500 bin sterlin yatırım yapacak.

yurtdışı 9 şube Haberi

yurtdışı 9 şube

Geçen yıl 990 bin dolar ihracat yapan Güllüoğlu, Turquality desteği alarak dünya markası olmayı planlıyor. Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü; "Bu yıl tüm aşamaları tamamlayıp  Turquality desteğini almayı hedefliyoruz. Destekle beş yıl içinde geleneksel Türk lezzeti olan baklavayı tüm dünyaya tanıtacağız. McDonalds, Burger King gibi dünya markaları arasına girmeyi hedefliyoruz" şeklinde...