02 / 05 / 2024

yurtdışı turları

yurtdışı turları

Jolly Tur, 7 Kasım 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

En çok tercih edilen turlar; Roma, Prag ve Barselona!

Araştırmaya göre tatilcinin yüzde 98'i Çek Cumhuriyeti'nden memnun dönerken en çok da gemiyle gezmeyi sevdi. Öte yandan Türkiye'de tatilcinin en çok tercih ettiği 3 şehir Roma, Prag ve Barselona oldu.

Yılbaşında 50 bin kişi yurtdışı turları için 60 milyon TL harcayacak!

Akşam Gazetesi muhabiri İlker Pehlivan'ın haberine göre; Avrupa’daki kar fırtınasına rağmen bu yılbaşında yurtdışı turlarda rekor kırılacak. 50 bin kişi yurtdışı tatiline 60 milyon lira harcayacak.

Yurtdışı turları yüzde 60 arttı!

Jolly Tur, 7 Kasım 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Türk turistler yurtdışı turlarını tercih ediyor!

Türkler’in dünyayı gezme merakı arttı. Bu durum, tur operatörlerini de harekete geçirdi. Air France, KLM ve Delta Hava Yolları ile anlaşan Gazella Turizm, ‘sınır ve zaman tanımayan gezginler’ konseptini başlattı.

Yeşim Özaltay tatilcilerin yılbaşı tatili seçeneklerini değerlendirdi!

Tatilcilerin tatil taleplerini değerlendiren Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yılbaşı tatilinde; yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 2000’den fazla tatilcinin seyahat edeceğini öngördüklerini belirtti.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Oktay Temeller: Kurban Bayramı'nda tatilciler yurtdışı turlarına ilgi gösteriyor!

Oktay Temeller, Ramazan Bayramı'nı deniz tatiliyle geçiren tatilcilerin Kurban Bayramı'nı daha çok yurt dışında geçirmeyi" tercih ettiğini belirterek, "Uzak destinasyonlara olan yoğun talep dolayısıyla bu bölgelere kontenjanların büyük kısmı dolmuş durumd

Kurban Bayramı'nda tatilciler yurtdışı turlarına ilgi gösteriyor!

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller "Bu sene Şeker Bayramı’nın yaz sezonuna denk gelmesiyle birlikte, turlarımız tatilciler tarafından büyük ilgi gördü. Kurban Bayramı satışlarımız Şeker Bayramı’na göre daha hızlı ilerliyor" dedi...

Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemini başlattı!

İzmirli turizmciden kişiye özel yurtdışı tur İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor...

Yeşim Özaltay Ramazan Bayramı tatil seçeneklerini değerlendirdi!

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay, yurtdışı destinasyonlarında mevcut kontenjanın yüzde 90’ının satılmış olduğunu, yurtiçi destinasyonlarında ise 10 Temmuz’dan sonra fiyatların artacağını açıkladı.

Yeşim Özatalay sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi!

Ayrıcalıklar dünyası Setur, sömestir tatili için çocuklara ve de ailelerine birbirinden güzel seçenekler sunuyor.Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi...

Emlak Konut GYO ekibi yurtdışında güven tazeleme turuna çıkacak!

TOPLU Konut İdaresi iştiraklerinden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yurtdışında güven tazeleme turuna çıkacak. Şirket temsilcileri 5 günlük gezi boyunca 100’den fazla yatırımcıyla görüşecek...

Çin'de 98 milyon 190 bin kişi yurtdışı seyahati yaptı!

Yurtdışı seyahati yapanların sayısındaki artış, ekonomik istikrar ve Çin 'in para birimi yuanın değerlenmesine bağlanırken ülkede turizm sektörünün genel olarak büyüme eğilimi gösterdiği dile getirildi...

Nihat Zeybekci:Müteahhitlik sektörünün yurtdışı iş hacmi 31.3 milyar dolara ulaştı!

Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün yurtdışı iş hacminin 2013 yılında 31.3 milyar dolara ulaştığını bildiren Zeybekci, geçen yıl sektörün en yüksek iş hacmini Türkmenistan'da elde ettiğini vurguladı.

Kasım ayında yurtdışına 661 milyon dolarlık doğrudan yatırım yapıldı!

Yurtiçinde yerleşik kişilerin yurtdışındaki doğrudan yatırımları aylık bazda 2013 Kasım ayında 661 milyon dolarla, 2012 Mart dönemindeki 2 milyar 16 milyon dolardan sonraki en yüksek seviyesine ulaştı.

yurtdışı turları Haberi

yurtdışı turları

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, "Türk halkı bu yıl ikinci hatta üçüncü tatilini yapacak gibi görünüyor" dedi. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise şirketlerin erken rezervasyon döneminde ürün fiyat dengesini sağlayamadığını kayderek, "İç pazar mutlaka denetlenmeli" diye...