29 / 04 / 2024

yürüyen ev

yürüyen ev

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

25 metrekarelik tekerlekli rezidans görenleri hayrete düşürüyor!

Kimileri için özgürlük, kimileri için hayallere yolculuk, kimileri içinse 'yürüyen ev'... İster sıcak havalarda doğanın ortasında yazlık ev olarak kullanın, ister kışın dağ evi olarak...

Gümüşhane'de 25 bin TL'ye yürüyen ev yapıldı!

Gümüşhane'de doğa aşığı Volkan Sarı istediği yerde kamp yapabilmek ve doğayla baş başa kalabilmek için 25 bin TL harcayarak eski bir kamyonun kasasını eve dönüştürerek kendisine 12 metrekare genişliğinde 5 yataklı yürüyen ev yaptı.

Karavana yeni rakip, yürüyen evler!

Kanada'da bir çift, tüm hava şartlarına dayanıklı, taşınabilir bir ev yaptı. The Leaf House isimli yürüyen ev, dünyayı gezmek isteyenlere örnek oluyor.

Sacdan tekerlekli yürüyen ev yaptı!

Iğdır'da yaşayan Ömer Memcik, maddi sıkıntılar yüzünden eve çıkamayınca, sacdan tekerlekli seyyar ev yaptı...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

2018 yılında ev'lenen ünlüler!

Gayrimenkulü geleceğin yatırımı olarak gören birçok ünlü Türkiye'nin ve dünyanın bir çok noktasından ev alıyor. Bizde 2018 yılında ev alan ünlüleri sizler için derledik...

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Japonlar, 2 saatte 300 yıl kalabilen ev yapıyor!

Japonlar 2 saatte 300 yıl kalabilen ev tasarlıyor. Köpükten yapılan evler görenleri hayrete düşürüyor. İşte o evler...

İstanbul'da 15 yıl içerisinde çürük ev kalmayacak!

İstanbul'da 7'nin üzerinde deprem olmasının vatandaşları 850 milyarlık zarara sokacağını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yılda 500 bin evin dönüşümünü gerçekleştirmeleri halinde Türkiye’de 15 yıl içerisinde çürük ev kalmayacağını vurguladı.

yürüyen ev Haberi

yürüyen ev

30 yıl önce çekilen ve Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı Gülen Adam filmindeki ev taşıma sahnesi gerçek oldu. Sabha'ta yer alan habere göre; ev yüklü kamyon, o filmdeki ev taşıma sahnesini akıllara getirdi. Çorum'da, kamyonun kasasına yüklü ahşap prefabrik evin taşındığını görenler, gözlerine inanamadı. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen sürücü, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kamyon sürücüsü evini, bağ evleri bölgesine götürdü. Sürücü daha sonra yoluna devam edip, gözden kayboldu. Olayın detayları daha sonra ortaya çıktı.

Fakat ilk anda akıllara gelen, Kemal Sunal'ın 30 yıl önce başrolünü oynadığı filimdeki bir sahne oldu.

Ev yüklü kamyon, Sunal'ın oynadığı 'Gülen Adam' filmindeki ev taşıma sahnesini hatırlattı. 

1989 yılında Kartal Tibet'in yönettiği ve senaryosunu Erdoğan Tünaş'ın yazdığı 'Gülen Adam' filminde, dönemin hayat şartları, fakirlik,...