17 / 05 / 2024

Yusuf Atik kim

Yusuf Atik kim

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Antalya Müdürlüğü ve Akdeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayici ve İşadamları DerneğiBaşkanı Atik "Aslında asansörler oldukça güvenli ulaşım araçlarıdır. Dünyanın en güvenli yolculukları asansörlerle yapılıyor" dedi.

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yusuf Atik: Asansör sektöründe çifte standart endişesi başladı!

Asansör sektöründe çifte standart endişesi başladı. Gümrük mevzuatının ithal ürünlere yönelik sağladığı kolaylık, yerli sanayiciyi rahatsız ediyor. Asansörcüler, 'İthal edilen parçalara uluslararası marka damgası vurulması sıkıntı yaratıyor' diyor

Yusuf Atik: Asansörler güvenilir araçlardır!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Antalya Müdürlüğü ve Akdeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayici ve İşadamları DerneğiBaşkanı Atik "Aslında asansörler oldukça güvenli ulaşım araçlarıdır. Dünyanın en güvenli yolculukları asansörlerle yapılıyor" dedi.

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

1934 yılında Üsküdar Valide-i Atik Medresesi 13 lira 50 kuruş teminatla kiraya verilecekmiş!

1935 yılında İstanbul Belediyesi'nin verdiği ilanda Üsküdar Valide-i Atik Medresesi 13 buçuk lira teminat ile kiraya verilecekmiş yine Üsküdar'da Hamidi Evvel okulu da 4 lira teminatla kiraya verilecekmiş.

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Yusuf Atik kim Haberi

Yusuf Atik kim

Asansör Sanayicileri Federasyonu Başkanı Yusuf Atik, asansörlerin oldukça güvenli ulaşım araçları olduğunu belirterek, "Dünyanın en güvenli yolculukları asansörlerle yapılıyor" dedi.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Antalya Müdürlüğü ve Akdeniz Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından "Asansör denetimi, uygulamadaki sorunlar ve çözüm önerileri" toplantısı düzenlendi.


Atik, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de kötü asansör bulunmadığını, bakımsız asansör olduğunu söyledi.


Asansörlerin bakımlarının zamanında yaptırılması gerektiğini belirten Atik, asansör bakımında firma seçiminin önemli olduğunu vurguladı. Atik, asansör sahiplerinin kaliteli firmaları seçmeleri halinde Türkiye'deki sorunun ortadan kalkacağını kaydetti.


Türkiye'de asansörlerin bakımının düzenli yaptırılmadığını ifade eden Atik, "Asansörlere bakım yaptıran kişiler, asansörü yapan firmaya bakımını yaptırmıyor. En ucuz kim yapıyorsa o firmaya yaptırıyor. O firma da başkasının malı olduğu için yeterli ilgiyi...