05 / 05 / 2024

Yusuf Çetin

Yusuf Çetin

BŞR Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çetin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Pendik, Güzelyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Irmak İdil Uluslararası Danışmanlık İnşaat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmak İdil Uluslararası Danışmanlık İnşaat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çetin, Ömer Fazlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu.

Türkiye'de ilk kez inşa edilecek kilise için ruhsat verildi!

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez inşa edilecek kilisenin ruhsatı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tarafından İstanbul-Ankara Süryani Kadim Kilisesi Metropoliti Mor Filüksinos Yusuf Çetin'e verildi.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

Davut Çetin: Turizmde kayıp büyüyor!

Düşen ihracat ve turizm gelirine dolardaki artış da eklenince piyasada para akışı durdu. ATSO Başkanı Davut Çetin, "Ekonomide durgunluk devam edebilir" dedi.

Davut Çetin:Antalya'nın ulaşım yatırımları yetersiz!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanların katılımıyla düzenlenen 8'inci Ticaret ve Sanayi Şurası'nda, Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin sunum yaptığını belirtti.

Soner Çetin: Belediye Evleri yüz akımız olacak!

Başkan Soner Çetin: "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümünü Çukurova Belediyesi olarak Belediye Evleri'nde yapmak bize kısmet olacak. Belediye Evleri'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsun. Bu proje bizim yüz akımız olacak" dedi.

Soner Çetin: Çukurova'da yaptık-bitirdik sürecini başlattık!

Görevdeki 1 yılını halka açık düzenlediği toplantı ile değerlendiren Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, 'cek- cak' dönemini 7 ay içerisinde bitirip, 'yaptık-bitirdik' sürecini başlattıklarını söyledi.

Soner Çetin: Prestijli birçok proje ürettik!

Görevde yaklaştığı 1 yılını özetle anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kısa süre içinde Türkiye'de ilk sayılabilecek önemli birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Yusuf Yılmaz: Terme imar planlamasında iyi durumda değil!

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm ilçelerimizi tek tek dolaşarak toplantılar düzenliyoruz. Malesef Terme bir çok alanda gerilerde. Sorunları masaya yatırdık ve önümüzdeki 2 sene içerisinde neler yapacağımızı planladık."dedi.

Yusuf Ziya Günaydın: Çünür Paris olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

Yusuf Burkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürü Yusuf Burkut kimdir? Yusuf Burkut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Şehir Plancısı Yusuf Burkut...

Soner Çetin: Belediye Evleri için acele edin!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşüm için aylardır Bakan imzası bekleyen Belediye Evleri sakinleri adına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye "Sayın Bakan lütfen biraz acele edin" diye seslendi.

Yusuf Fırat kimdir?

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yusuf Fırat...

Yusuf Kaynar: Sanayi sitemize yakışır cami yapacağız!

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar yaptığı açıklamada, "Cami yaptırma derneğimizi kurduk ve çalışmalara başladık. Sanayi sitemizin adına yakışır bir camiyi yakın bir zamanda hizmete açacağız" dedi.

Yusuf Çetin Haberi

Yusuf Çetin

BŞR Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çetin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


BŞR Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Emlak Müşavirliği a)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Şubeler açmak,açtırmak,bununla ilgili sözleşmeler yapmak,yurt içi ve yurt dışı ofisler açmak. 2.İnşaat a) Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri,konut iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde ve ya...