13 / 05 / 2024

Yusuf Eker

Yusuf Eker

Neksan İnşaat Gıda ve Deri Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Eker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Tetra Tek Metal Elektrik Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Tek Metal Elektrik Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf   Şeker tarafından kuruldu. 

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Şeker tarafından kuruldu. 

Neksan İnşaat Gıda ve Deri Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neksan İnşaat Gıda ve Deri Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Eker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Yusuf Ziya Günaydın kimdir?

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın kimdir? Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın'ın biyografisi...

Fahri Eker kimdir?

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker kimdir? Fahri Eker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker'in biyografisi bu haberde...

Mehdi Eker: Kuraklık tehlikesi atlatıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, " Bu yıl için bazı bölgelerde kuraklık endişesi vardı. Son yağışlarla bu önemli ölçüde izole oldu " dedi.

Yusuf Uzun: Beylikdüzü'nde güzel işlere imza attık!

Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kirazlık ve Kutlukent açıklarında dolgu alanına başlayacağız!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kirazlık ve Kutlukent açıklarında 560 dönümlük bir dolgu alanının inşaatına başlayacağız. Bu alanı 2 ya da 2.5 sene içerisinde doldurur ve bitiririz" dedi...

Yusuf Ziya Yılmaz: Atakum 19 Mayıs’la sahilden birleşecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kurupelit’ten Taflan'a kadar ulaşan sahil yolunun 19 Mayıs Kuş Cenneti ile birleşip Türkiye’deki en uzun gezilebilir sahil bandı olacağını söyledi.

Mehdi Eker: İlkbaharda yağış düşmezse Türkiye'ye kuraklık getirebilir!

Mehdi Eker, "İlkbaharda yağış düşmezse bu Türkiye'de bir kuraklık getirebilir. Orta Anadolu'nun bazı bölgelerindeki bitkilerde gelişme geriliği var. Her şey ilkbahar yağışlarına bağlı, ilkbahar yağışları iyi olursa bugüne kadar ki kayıplar giderilebilir"

Türkiye Şeker Fabrikalarına ait 15 taşınmazın satışı yapıldı!

ÖİB, Türkiye Şeker Fabrikalarına (Türkşeker) ait 5 ildeki toplam 15 taşınmazı en yüksek teklifi veren kişi ve kuruluşlara satışına karar verdi. ÖİB'nin gayrimenkul satışıyla ilgili tebliğleri Resmi Gazete'de yayımlandı...

Türkiye Şeker Fabrikaları, ÖİB ile 15 gayrimenkulünü sattı!

Türkiye Şeker Fabrikaları, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile 15 gayrimenkulünü satış yöntemi ve pazarlık usulü ile sattı. Gayrimenkuller İstanbul Kadıköy, Konya, Kırklareli, Kırşehir ve Nevşehir'de yer alıyordu.

Yusuf Halaçoğlu: Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisi!

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisidir, en büyüğü Lala Mustafa Paşa Vakfiyesi ile Abdullah Paşa Vakfiyesi’dir." dedi...

Yusuf Eker Haberi

Yusuf Eker



Neksan İnşaat Gıda ve Deri Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Eker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Neksan İnşaat Gıda ve Deri Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- İNŞAAT    1- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi        ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil        konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri        inşa etmek ve kiraya vermek....