03 / 05 / 2024

Yusuf Sarısoy

Yusuf Sarısoy

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Uğur Şayan ve Yusuf Sarısoy tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Bernoulli Mühendislik Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bernoulli Mühendislik Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kaan Sarısoy tarafından kuruldu. 

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Konutta aidat sorununa kesin çözüm!

Ersa Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Sarısoy, “Doğru Mekanik Mühendislik çözümleri, konutlarda tüketici için sorun haline gelen yüksek aidat sorununa kesin çözüm getiriyor.”

Sinop Ayancık taş ocağı ÇED raporuna tepki!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyüne Mitto isimli firmanın kalker ocağı tesisi kurdu. Ayancık Çevre Koruma Derneği Başkanı Mukaddem Sarısoy, şirketin aldığı ÇED olumlu kararının, hukuka uygun olmadan verildiğini söyledi.

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Uğur Şayan ve Yusuf Sarısoy tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

Granitaş 2 yılda kapasitesini 1.5 milyon metrekare artırdı!

Yurt genelinde yedi adet granit ocağı bulunan Granitaş, bu ocaklardan çıkardığı graniti kendine ait beş fabrikada işliyor. Granitaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Sarısoy açıkladı.

Prestij İnşaat Adana'da inşaat yapımına başladı!

Bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular.

Yusuf Sarısoy Haberi

Yusuf Sarısoy

Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Uğur Şayan ve Yusuf Sarısoy tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.


Lesquisse İç Mimarlık İnşaat Yatçılık Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a)İç mimarlık, dekorasyon, mobilya tasarım, yat iç ve dış tasarım konularında hizmet vermek, almak, yapmak ve yaptırmak. Bireysel konutlar, turistik tesisler, sınai tesisler, tatil evleri, kamu ve özel her türlü yapıların, yat kotra ve diğer deniz araçlarının  iç mimarlığını, dekorasyonunu, mobilya tasarımını, dış cephe tasarımını yapmak. Bireysel konutlar, turistik tesisler, sınai tesisler, tatil evleri, kamu ve özel her türlü yapıların peysaj projesi ve uygulaması yapmak ve yaptırmak. Bunlarla ilgili ham ve yardımcı maddeler, mamulleri almak, satmak, ithalat ve ihracaatını yapmak.  b)İkamet amaçlı...