03 / 05 / 2024

Yuvam BES uygulamasına nasıl katılınır

Yuvam BES uygulamasına nasıl katılınır

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada Konut BES ve Yuvam BES müjdesi geldi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Esenler Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanında yer alan taşınmazların bulunduğu Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli UİP göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası

Arçelik'ten Espresso makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Ekim ayına özel bu kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, uygulanan bu kampanya Oliz uygulamasına özel bir kampanyadır ve Stoklarla sınırlıdır. İşte seçili ürünün detayları...

Maltepe Atışokulu Mahallesi'ndeki 38 bin 100 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi, Esenkent (Atışokulu) Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Hadımköy 1/1000 ölçekli imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

WhatsApp uygulamasına alışveriş yapma özelliği geliyor!

Dünya genelinde oldukça yaygın olan WhatsApp yeni uygulaması için çalışmalarına başladı. Bu kapsamda WhatsApp alışveriş deneyimini iyileştirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte detaylar...

Bakan Tunç açıkladı! Zorunlu arabuluculuk uygulamasına iki haftada rekor başvuru!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, zorunlu arabuluculuk uygulamasına ilişkin konuştu. Tunç, "Anlaşmalarla beraber hem taraflar maddi ve manevi olarak yıpranmadan serbest iradeleri ile aralarındaki uyuşmazlığı sona erdirerek toplumsal barışa hizmet ediyorlar ve hem de yargının iş yükü azalıyor” dedi.

Sancaktepe Samandıra Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi, Samandıra (Eyüpsultan) Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira ve konut fiyatı açıklaması: Gerekirse ceza uygulamasına gideceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konutlardaki fahiş artışlarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, ceza uygulamasını işaret etti...

Avcılar Tahtakale'deki 1 milyon 670 bin metrekarelik rezerv yapı alanın imar uygulaması onaylandı!

İstanbul İli Avcılar İlçesi Firuzköy Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

KKM hesaplarında son dakika gelişmesi! Dövizden dönen KKM hesaplarında ‘prim uygulaması’ sona eriyor!

Kur korumalı mevduat hesaplarında önemli bir gelişme yaşandı. Bankacılık çevrelerinde, Merkez Bankası’nın bankalara prim uygulamasına sınırlama yönünde tavsiye verdiği konuşulurken, bazı bankalar dövizden dönen KKM hesaplarına, ‘önden prim’ uygulamasını kaldırdı.

Yuvam BES uygulamasına nasıl katılınır Haberi

Yuvam BES uygulamasına nasıl katılınır

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, Türkiye Sigorta Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Kişmir, Ahmet Yaşar, Taylan Türkölmez, Uğur Gülen ile birlikte sigorta ve Bireysel Emeklilik Sistemi’ndeki yeni yol haritasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hürriyet Gazetesi'nden Noyan Doğan'ın haberine göre; Atilla Benli, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bireysel Emeklilik Sistemi’nde, toplam katılımcı sayısının 13.6 milyon kişiyi geçtiğini, toplam fon büyüklüğünün de 285 milyar TL'si olduğuna değinerek, devletin sisteme verdiği desteğin 28 milyar TL'ye ulaştığını, 18 yaş altı çocukların sistemdeki fon büyüklüğünün devlet katkısı dahil 785 milyon TL'yi aştığını ve sistemde bulunan 18 yaş altı çocukların sayısının da 302 binin üzerine çıktığına değindi.

Uzun vadeli tasarruflarda BES’in ilk tercih edilen ürünler arasında yer aldığını belirten Atilla Benli, “Katılımcıların BES’te...