27 / 04 / 2024

z ofis kira fiyatları

z ofis kira fiyatları

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye ev alabilirsiniz!

Türkiye'de konut satışları son zamanlarda azalırken, yatırımcılar yurt dışına, özellikle de İngiltere'ye doğru yöneliyor. Bu kapsamda Türkiye'de 4.5 milyon TL'ye alabileceğiniz bir evin kira getirisi 15-16 bin Türk Lirası olurken, İngiltere'de aynı fiyata aldığınız evin kira getirisi çok daha yüksek

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Kirayı böyle ödeyenlere uyarı: eğer bunu yapmazsanız ödediğiniz para boşa gidebilir

Kira sözleşmesinde bazı kurallara uymazsanız ve bazı unsurlara dikkat etmezseniz kanunlar hakkınızı korumayabilir. Kira sözleşmeleri bazı durumlarda kira tahliyelerine kadar sorun açtığı için dikkate alınması gerekiyor. İşte kira sözleşmesinin neden önemli olduğunu belirten detaylar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

İstanbul’da premium ofis kiraları metrekare başına 55 dolara yükseldi! 

Premium Ofis Kira Takibi 2022 Raporu, 2022 yılında birinci sınıf ofis kiralarının küresel çapta yüzde 4,8 yükseldiğini ortaya koydu. İstanbul’da premium ofis kiraları etrekare başına 55 dolara yükseldi! 

Dikkat kira yardımı miktarı artırıldı!

Geçim darlığı yaşayan ailelere devlet tarafından yapılan kira yardımı miktarı artırıldı. Peki söz konusu kira yardımı kimlere veriliyor, nasıl alınıyor, başvuru için neler gerekiyor?

Kira geliri elde edenler dikkat! Verginizi düşürebilirsiniz: Bunları gözden kaçırmayın!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Bumin Doğrusöz, bugünkü köşesinde kira gelirlerinin saptanmasını ve gerçek gider yöntemini kaleme aldı. İşte Bumin Doğrusöz'ün 'Kira gelirlerinin saptanmasında gerçek gider yöntemi' başlıklı yazısı...

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Ruhsar Pekcan: Esnafımızın kira desteği alması için gerekli altyapı tesis edildi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkara verilecek doğrudan hibe ve kira desteğiyle ilgili, "E-devlet üzerinden yapılabilecek destek başvurularının, en geç ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlamasını öngörüyoruz" dedi.

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.

BMD ile AYD arasında çözülemeyen kira sorunu!

Mart ortasından bu yana koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetleri durdurulan AVM'ler 1 Haziran'da tam kapasiteyle açıldı. Fakat AVM'ler ve mağazalar arasında kira sorunu hala çözülmüş değil...

z ofis kira fiyatları Haberi

z ofis kira fiyatları

"Dap Vadisi Z Ofis nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Kiralamaların başladığı proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Dap Yapı Z Ofis'te 50 metrekare alana sahip ofis kiralandığında sekreterli, mobilyalı, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik bir alan kullanılabiliyor.


Z Ofis projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede concierge hizmetleri, kuru temizleme, kuaför, özel gün organizasyonları özel kurye hizmeti, terzi, back office, 7/24 özel asistan hizmetleri bulunuyor. 


Dap Vadisi Z Ofis nerede?

İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan'da inşa edilen Z Ofis projesi lokasyon olarak Haliç Kongre Merkezi ve Bauhaus'a 1 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika, TEM'e 5 dakika, E-5 yoluna 2 dakika, Taksim'e 10 dakika, Taksim'e 10 dakika, Maslak'a 7 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika mesafede yer alıyor. 


Dap Vadi satış ofisi...