03 / 05 / 2024

Zac Goldsmith vaatleri

Zac Goldsmith vaatleri

Başkentin ulaşım ağına yapılacak yatırımlarla 286 bin iş fırsatı doğacağını belirten Goldsmith, kentteki konut krizine de değinerek bu çerçevede 50 bin yeni ev inşa edileceğini ve bunun da beraberinde 195 bin iş olanağı yaratacağını söyledi.

Ev hanımları emekli oluyor! Prim desteği, çocuk sayısı detayları

Milyonlarca ev hanımı artık emekli olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olan ev kadınlarına emeklilik ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemede prim desteği ve çocuk sayısına göre yaşın düşürülmesi ve yıpranma tazminatı gibi çalışmaların yapılması planlanıyor.

Aile Bakanlığı müjdeleri kadar sevindirecek. Ev hanımlarına 1000 TL müjdesi

Seçimlerin geçmesinin ardından hükümet cephesinden seçim vaatleri konusunda harekete geçilmeye başlandı. Ev hanımlarına en az Aİle Bakanlığı ödemeleri kadar sevindirecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Nefesler tutuldu: Ekonominin başına kim geçecek?

Seçimlerin sona ermesinin ardından yeni yönetimde ekonominin başına kimin geçeceği merak ediliyor. Ekonomik kriz, deprem ve seçim vaatleri nedeniyle ağır yük altına giren ekonomiyi yönetmek için Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz’ın görev alabilecekleri belirtiliyor.

Bayram ikramiyesinde geri sayım! Net rakam verildi

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için geri sayım devam ederken, liderlerin vaatleri milyonlarda büyük heyecan yaratıyor. Bu kapsamda emekli ikramiyeleriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar...

Asgari ücrete ara zam Temmuz'dan önce gelir mi? Kulislerde şok gelişme! 

Seçimlerde 2'nci tur bekleniyorken, adaylar yeni ekonomik vaatleri ile seçmenlerin karşısına yeniden çıkacak. Asgari ücrete ara zam konusu da merak ediliyor. Peki asgari ücrete ara zam Temmuz'dan önce gelir mi? 

Seçim biter bitmez yapılacak zamlar netleşti! 

Türkiye geçtiğimiz hafta seçime gitti. Milletvekili seçimi sonuçlandı. Geriye, cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur var. İşte adayların vaatleri...

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

Kılıçdaroğlu'ndan gençlere ÖTV vaadi! Duyan araç fiyatlarına baktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere vaatlerini açıkladı. İşte ÖTV, burs ve enflasyon konusunda gençlere söz veren Kılıçdaroğlu'nun vaatleri...

Anket tuzağına dikkat! E-posta veya SMS ile gelen anketlere karşı uyanık olun! Kişisel bilgileriniz çalınabilir!

İnternette gezinirken her gün karşımıza yeni bir anket çıkıyor. E-posta veya SMS ile gönderilen anketlerin doldurulması karşılığında bazen para ödülü veya cep telefonu gibi cazip hediye vaatleri de sunuluyor ancak her zaman bu tip gönderilere karşı dikkatli olmakta yarar var.

Zac Efron Los Angeles'taki evini sattı!

ABD'li oyuncu Zac Efron Los Angelas'ta bulunan malikanesini sattı. Efron evi için 5.3 milyon dolar gelir elde etti.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

İzmir Portakal Vadisi’nin yapımına başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in seçim vaatleri arasında yer alan Portakal Vadisi’nin yapımına başladı. 

Zac Goldsmith vaatleri Haberi

Zac Goldsmith vaatleri

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti'nin Londra belediye başkanı adayı Zac Goldsmith, seçilmesi halinde Londra'nın istihdam fırsatlarını artıracağını söyledi.


Goldsmith, 5 Mayıs'ta yapılacak seçimle belediye başkanlığı görevi sona erecek, İngiliz siyasetinin Türk kökenli renkli ismi, Muhafazakar Partili Boris Johnson ile seçim beyannamesini açıkladı.


Londra'nın ekonomik durumuna odaklanan Goldsmith, kentin altyapı ihtiyaçlarına yatırım yaparak ve ekonomiyi güçlü tutarak istihdam fırsatları oluşturacağı vaadinde bulundu.


Goldsmith, seçimi kazanması halinde gelecek 4 yılda başkentte yarım milyonluk istihdam oluşturma sözü vererek "Tüm Londralıların, bu şehrin başarısından zevk almasında kararlıyım. Boris'le İşçi Partisi'nin yarattığı ekonomik durgunluğu atlattık. Londra için benim planım bu başarının üzerine başarı inşa etmek ve Londralılar için yarım milyon daha iş yaratmak." dedi.


Başkentin ulaşım ağına yapılacak yatırımlarla 286 bin iş fırsatı doğacağını belirten Goldsmith, kentteki konut krizine...