01 / 05 / 2024

Zafer Çayırlı

Zafer Çayırlı

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Öcal Volkan Kılıç, Zafer Çayırlı, Bülent Çelik ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı başladı. İşte ModernYaka projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gram altın ve dolar için kritik tarih verildi! O tarihte yeni zirveler görülebilir!

Gram altın ve dolara ilişkin kritik açıklama ALB Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı’dan geldi. İşte Çayırlı'nın dolar ve gram altın fiyatlarına yönelik dikkat çeken değerlendirmesi...

Otopark Yönetmeliği ay sonunda yürürlükte!

2018 yılının Şubat ayında açıklanan ve ‘her daireye bir otopark’ yapılmasını zorunlu kılan Otopark Yönetmeliği'nin ay sonunda yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Demokrasi ve Özgürlük Adası 6 ay sonra tamamlanacak!

Yassıada'da başlayan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 6 ay sonra açılması planlanan Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda peyzaj çalışmaları başlayacak.

2. Expo Turkey by Qatar bugün başlıyor!

MÜSİADA Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD’ın Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar ve Katar Ticaret Bankası üst düzey yöneticisi Atilla Kuruçayırlı ile birlikte bugün başlayacak fuar dolayısıyla dün basın toplantısı gerçekleştirdiler. 

Zafer Çayırlı Haberi

Zafer Çayırlı

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Öcal Volkan Kılıç, Zafer Çayırlı, Bülent Çelik ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.


Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;  1-Yurt İçinde ve Yurt dışında Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak.Resmi ve Özel Kamu kurum ve kuruluşların Bina,fabrika,atölye,Toplu konut,Çarşı Mağaza,sağlık merkezi, Otel,Motel, Okul,Dekorasyon,yol, su kanalı,kanalizasyon,Restorasyon, Çevre düzenlemesi peysaj, Havuz,iç ve dış dekorasyon,kat karşılığı mesken ve işyeri inşasını yapmak yaptırtmak taahhütlerde bulunmak, ihalelere katılmak, sözleşmeler yapmak, almak satmak pazarlamak, kiralamak,kiraya vermek,pazarlamak,Ayrıca Mühendislik Müşavirlik ve Kontrollük hizmetleri yapmak. 2-Her türlü inşaat,peysaj,iç ve dış dekorasyon,tesisat, Konut ve işyerleri temizlik,bahçe işleri,tesis yönetim Projeleri yapmak yaptırmak taahhütlerinde bulunmak.3-Turizme elverişli tesisler...