30 / 04 / 2024

Zafer Havalimanı seferleri

Zafer Havalimanı seferleri

Bölgesel havalimanı olarak Afyon-Uşak-Kütahya illerine hizmet vermek üzere ihale edilen ve IC İÇTAŞ tarafından, 29 yıl 11 ay işletim süresiyle ihalesi kazanılan Zafer Havalimanı sınırları içinde kalan tarım arazisi köylülerin hizmetine açıldı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Zafer Bölgesel Havalimanı'nın garanti ödemeleri mecliste!

Zafer Bölgesel Havalimanı için yapılan garanti ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

İstanbul Havalimanı belgesel oldu: İlk kez bugün 20.00'de yayınlanacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu 'Bir Zafer Anıtı: İstanbul Havalimanı' belgeselini anlattı...

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş yarın!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli seferleri başlayacak.

Zafer Havalimanı seferleri Haberi

Zafer Havalimanı seferleri

Bölgesel havalimanı olarak Afyon-Uşak-Kütahya illerine hizmet vermek üzere ihale edilen ve IC İÇTAŞ tarafından, 29 yıl 11 ay işletim süresiyle ihalesi kazanılan Zafer Havalimanı sınırları içinde kalan tarım arazisi köylülerin hizmetine açıldı. Ancak, havalimanının tarım hizmetlerinden istifade edemeyen diğer köylüler bu durumdan şikâyetçi. IC İÇTAŞ Zafer Uluslararası Havalimanı Yatırım ve İşletme AŞ'nin, trafiği düşük olan meydanın boş alanlarını köylülere tarım arazisi olarak kiralaması doğru bir yöntem midir, bilemiyorum. Ancak bu müteşebbis ruha şapka çıkarıyorum. 



Habertürk...