29 / 04 / 2024

Zahide ile yetiş hayata

Zahide ile yetiş hayata

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Motokuryeler artık gönderileri yetiştirmek için hız yapmayacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, motokuryelerle ilgili yönetmelikte yapacakları düzenleme ile kurye işletmecilerinin, teslim aldıkları gönderler için taşıma süresi taahhüdünde bulunmayacağını kaydederek, "Bu sayede kuryeler gönderileri yetiştirmek için hızlı gitmek zorunda kalmayacak

BİM'den S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişen alıyor!

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan BİM'den müjde! BİM,  S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya 2 bin 700 TL indirim yaptı.

Yemek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Yeni mutfak yardımcınız ile tanışın! 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yemek yapmaya yetişemiyorum bana bir yardımcı lazım diyenler için Tefal, 8  kişiye yetecek kapasiteye sahip, çeşitli yemekleri minumum yağ ile hazırlayan ısı ayarlı fritöz ürününe mutfaklarınızda yer açın. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve fiyat listesi.

Çocuklu ailelere son dakika haberi! 7.800 TL ödeme yapılacak! Hemen kimlik kartınız ile başvurun!

Çocuk yetiştiren hanelere mali destek! 1-2-3-4 çocuğu olan ailelere yardım sağlanıyor. 7 bin 800 TL para ödenecek! Hemen kimlik kartınız ile başvurun! İşte ayrıntılar...

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...

Vatandaş yük ücretli fiyatlardan bıkmışken indirim haberleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bir indirim haberi de yani haftada 101'den Vera ayçiçek yağına geldi İndirim bitmeden elinizi çabuk tutup yetişmenizi tavsiye ediyor ve sizi fiyat listesi ile baş başa bırakıyoruz.

Excalibur laptoplar öğrencilerin imdadına yetişiyor! Casper Excalibur NVIDIA GeForce RTX 30 07 Eylül 2022 fiyat listesi

Derslerde ve oyun oynarken sorunsuz, hızlı ve güçlü bir laptop arayan öğrencilerin imdadına RTX 30 serisi ile donatılan Excalibur laptoplar yetişiyor.

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Esnafa kira yardımı ne zaman başlayacak? 2021 yılı başına yetişecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı kira yardımı ne zaman başlayacak? 2021 yılı başına yetişecek mi? İşte kira yardımı ile ilgili detaylar...

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yıl sonuna yetişecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Hattın yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Yetiş Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yetiş Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün 100 TL sermaye bedeli ile Sönmez Yıldız tarafından kuruldu. 

Zahide ile yetiş hayata Haberi

Zahide ile yetiş hayata

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve zor günler yaşayan Yalçın Menteş'e Zahide Yetiş yardım etti. Yetiş, canlı yayında SGK uzmanı Ertan Nacar'ın desteğiyle Yalçın Menteş'in tüm borçlarının sildiğini söyledi.



Usta oyuncu aldığı bu haber karşısında gözyaşlarına boğuldu. Herkese teşekkür eden Menteş, sanatçı dostlarına da sitem etti: 'İnsanlardan yardım istedim diye herkes...