16 / 05 / 2024

zahire ambarı

zahire ambarı

Ağrı Doğubeyazıt'ta yer alan İshak Paşa Sarayı'nın restorasyonu tamamlanan zahire ambarları ilk kez ziyarete açıldı.

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Apaslan Bacı tarafından kuruldu.

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Ekmek fiyatlarına birçok şehirde zam yapılmaya başlandı. Her gün başka bir ilden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Peki ekmek fiyatlarındaki artış devam edecek mi? En son hangi ilde ekmeğe ne kadar zam geldi?

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Toper tarafından kuruldu.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

TOKİ Yozgat lojman ihalesi yarın!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yozgat Yukarı Nohutlu'ya lojman ve misafirhane!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi ihalesi 12 Haziran'da!

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik inşaatı ihalesi 12 Haziran'da...

TOKİ'den Yozgat'a misafirhane ve lojman!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Konya Tantavi Ambarı restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Konya Tantavi Ambarı restorasyon çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Tantavi ambarı, şehrin sanat ve kültür hayatına büyük katkı sunacak" dedi.

Akdenizrack Gana'da raf fabrikası kurmayı planlıyor!

Türkiye'de ürettiği depolama, ambar ve raf sistemlerini 52 ülkeye ihraç eden kadın girişimci Saniye Kurt, Afrika'ya odaklandı. 2020 yılında Gana'da bir raf tesisi açmayı planlayan Kurt, burada yapılacak üretimle Kenya, Etiyopya ve Senegal pazarlarına ulaşmayı hedefliyor.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Amerikalı Mimar Christoph Kaiser, ambarı rezidansa çevirdi!

Amerikalı Mimar Christoph Kaiser, bir çiftçiden internetten satın aldığı 60 yıllık tahıl ambarını, yaklaşık 6 aylık bir çalışmayla saraya çevirdi.2 katlı modern tasarıma sahip 'ambar'ın fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

zahire ambarı Haberi

zahire ambarı

1784 yılında oğlu İshak Paşa döneminde yapımı tamamlanan 116 odalı İshak Paşa Sarayı, 2010-2012 yılları arasında restorasyona alınmıştı. restorasyon çalışmalarında zahire ambarlarının duvarları güçlendirildi ve İshak Paşa Sarayı zahire ambarları ziyarete...