17 / 05 / 2024

Zehra Tümkaya 212

Zehra Tümkaya 212

212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Zehra Tümkaya, ziyaretçilerinin beklentilerine yönelik etkinlikler planlayarak onlara dokunan bir AVM olmaya çalıştıklarını belirtti.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Zehra Zorlu Gaygusuz tarafından kuruldu.

Fortune 500 listesinin zirvesindeki ilk 3 Türk şirketi belli oldu

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’nda yer alan şirketlerin toplam net satışları bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3 trilyon 212 milyar liraya çıktı. Fortune 500 Türkiye'nin listesinde ilk 3 sırayı alan Türk şirketleri bakın kimler oldu?

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Tüketici kredilerinin 258 milyar 711 milyon 212 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından haftalık olarak yayınlanan bültende yer alan bilgilere göre, tüketici kredilerinin 258 milyar 711 milyon 212 bin TL'si konut kredilerinden oluştu.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk açıkladı! Ramazan yardımı yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 183,2 milyon lira kaynak aktarıldı." açıklamasını yaptı.

Zehra Zümrüt Selçuk: Afrika'da nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazırız!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Botsvanalı dostlarımızın ihtiyaç duyacakları nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum." dedi.

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

Mahkeme arsaları karıştırdı: 3.7 milyon TL yerine 212 bin TL’lik ödeme çıktı!

İstanbul’da görülen bir kamulaştırma davasında idare mahkemesi, Kartal’daki bir arsa ile Ümraniye’deki başka bir arsa için açılan iki ayrı davayı karıştırdı. Başlangıçta hak sahiplerine 3,7 milyon lira ödenmesi gerektiğini belirten mahkeme, sonrasında başka bir davayı ekledi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Ödemeler bugün başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu. Selçuk, "1 milyon 320 bin kişiye, 2,1 milyar TL kısa çalışma ödeneği ödemesi yapılacak." dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Yardımlar 45 milyar lirayı aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 yılında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yapılan doğrudan destek ve yardımların 45 milyar lirayı aştığını açıkladı.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Bugün hesaplara yatacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu işçilerinin 13 günlük ilave tediyelerinin bugün hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Zehra Tümkaya 212 Haberi

Zehra Tümkaya 212

212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Zehra Tümkaya, ziyaretçilerinin beklentilerine yönelik etkinlikler planlayarak onlara dokunan bir AVM olmaya çalıştıklarını belirtti. 


Zehra Tümkaya Yılbaşına özel ne tür etkinlik ve kampanyalara yer vereceksiniz? 


Yılbaşı özel araba çekiliş kampanyamız başladı. Buna ek olarak 212 kart sahibi ziyaretçilerimizi anında hediye kazanma kampanyaları ile ödüllendirdik. Her hafta sonu 212 kart sahibi ziyaretçilerimize Astrolog Filiz Özkol kişiye özel astroloji haritasını yorumluyor. Cumartesi ve Pazar günleri çocuk tiyatro etkinliklerimiz yaklaşık iki seneden beri devam ediyor.  22 Kasım-21 Aralık tarihleri arasında başlattığımız "Askıda Kitap" projesi ile her hafta ünlü yazarlar ziyaretçilerimize kitaplarını imzalayarak, imzalattıkları kitap adedi kadar, 100 temel eseri Anadolu'da ihtiyacı olan çocuklara bağışlıyoruz.  Bu projemizle hem sosyal sorumluluk anlamında fark yarattık hem de ziyaretçilerimizi sevdikleri yazarlar...