29 / 04 / 2024

Zekeriyaköy köy güncel fiyatlar

Zekeriyaköy köy güncel fiyatlar

Zekeriyaköy Köy Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplamda 1.167 adet konuttan meydana gelen proje 1.3 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Garanti BBVA emekli promosyonunda resmen son adımını attı! Aralık ayı güncel rakamları...

Emeklilik promosyonu yılın en çok araştırılan konularından biri ve Garanti BBVA, emeklilik promosyonunda bir dev haline geldi. İşte Aralık ayı güncel fonlama rakamları...

Benzin araç sahiplerini üzecek! İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarında meydana gelen her değişikliği yakından takip ediyor. İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Depoları hemen doldurun! İşte 27 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu, LPG’nin litresine zam yapıldı mı? İşte 27 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Depoları hemen doldurun! İşte 25 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıta dair yapılan her haber araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. İşte 25 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri depolarını hemen doldursun! İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri gün gün akaryakıt fiyatlarında meydana gelen en küçük hareketi dahi kontrol ediyor. İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorin ve benzine zam geldi mi? İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler, araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 20 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum araç sahipleri tarafından araştırılıyor. İşte 20 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Zekeriyaköy köy güncel fiyatlar Haberi

Zekeriyaköy köy güncel fiyatlar

Siyahkalem İnşaat imzası ile yükselen Köy Evleri İstanbul Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Toplamda 467 bin metrekare alan üzerine yayılan Siyah Kalem Köy Evleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut seçeneklerinden oluşuyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Zekeriyaköy Köy Evleri fiyatları 555 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje lokasyon olarak Sarıyer İDO'ya 10 dakika, Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Köy Zekeriyaköy'ün ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatta kalan miktar banka kredisi ile, yüzde 1 peşinatta yüzde 24'lük kısım Ekim 2016'da, kalan kısım ise banka kredisi ile ödeniyor. Projede yüzde 50 peşinatta ise kalan bedel için firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 


Çeşitli sosyal yaşam alanlara...