28 / 04 / 2024

Zeliha Kut

Zeliha Kut

Makut Madencilik İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kut, Zeliha Kut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt'ta kuruldu.

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Kut ve Yakut İşçimenler tarafından kuruldu.

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kut tarafından kuruldu.

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Göbekli ve Zeliha Göbekli ortaklığında kuruldu.

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Buğdat Kut tarafından kuruldu.

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kut tarafından kuruldu.

Kutoğlu Madencilik İnşaat Hafriyat Peyzaj İş Makineleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutoğlu Madencilik İnşaat Hafriyat Peyzaj İş Makineleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  700 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kut tarafından kuruldu.

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kıdış ve  Zeliha Cansever tarafından kuruldu.

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon 500 TL sermaye bedeli ile Zeliha Demir tarafından kuruldu.

Kut İnşaat Peyzaj Mimarlık Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kut İnşaat Peyzaj Mimarlık Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Eyüpsultan’da   200 bin  TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kut ve Serdar Kut tarafından kuruldu.

Konya Ereğli'de 35.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 17 gayrimenkulü 35 milyon 400 bin 58 TL'ye satıyor...

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Çalık tarafından kuruldu.

Zeliha Kut Haberi

Zeliha Kut

Makut Madencilik İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kut, Zeliha Kut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Makut Madencilik İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işler) (madencilik için yapılanlar hariç) 


Makut Madencilik İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, 1047 Sokak, 21...