16 / 05 / 2024

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zuhal Dilek İrdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Ümraniye, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Zen Bahçe Adana Konutları fiyat listesi!

Zen Bahçe Adana Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Zen Bahçe Adana Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zuhal Dilek İrdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Ümraniye, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Ramazan Özen Çamköy'e cami sözü verdi!

MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, göreve gelmeleri durumunda 4 yıldır tamamlanamayan Çamköy'deki Hz. Ali Cami inşaatını en kısa sürede bitirip ibadete sunacaklarına dair söz verdi.

Metin Sözen kimdir?

Türkiye’deki, başta tarihi yapılar olmak üzere, kültürel mirasın korunması üzerine yaptığı çalışmalarla tanınmış bir mimar, öğretim görevlisi ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi Metin Sözen kimdir? İşte Metin Sözen'in biyografisi...

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Manavgat'ta açılıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak. Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek....

Küresel ısınmaya karşı "yüzen şehir" projesi!

Yaşar Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri küresel ısınmadan atık suya ve enerji üretimine birçok alanda çevreye duyarlı projelerin gerçekleştirildiği önemli çalışmalara imza atıyor. Küresel ısınmaya karşı "yüzen şehir" projesi...

Şükrü Sözen: HES mücadelesini kazanan köylüleri tebrik ediyorum!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında eşi Hatice Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve partililerle birlikte Ahmetler ve Gençler köyünü ziyaret etti...

Edibe Sözen Yavuz: Maltepe'ye kadın eli değecek!

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz Maltepe'ye kadın eli değecek, Kadınlarımızla birlikte yaşanabilir bir Maltepe kuracağız. Bu kez eşleri, hanımlarını destekleyecek...

Zen Yapı Endüstri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Yapı Endüstri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Yılmaz Mimari Dizayn İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Mimari Dizayn İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haris Yılmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Bakırköy, Florya Caddesi, Villa Orkide B Blok'ta kuruldu.

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zuhal Dilek İrdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve  konusu şunlardır: a-       Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b-       Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve...